V nedeljo popoldan, ko ni nikogar blizu, nafehtan denar župnik vrže proti nebu in zakliče z močnim glasom: "Bog Oče, vzemi, kar je tvojega"! Kar je ostalo gor, je vzel Bog, kar je padlo nazaj dol, je župnikovo.
Potem je eksihibicionist. ZNAČILNOSTI EKSHIBICIONISTOV:
Povprečna starost ekshibicionistov je 30 let. Moški ekshibicionisti so v zasebnem
življenju plahi, sramežljivi, tihi, redoljubni, spolno zavrti, občutljivi, osamljeni in
utesnjeni, tako da je ekshibicionistično dejanje pravzaprav razburljiva osvežitev
njihovega togega življenja.
V nedeljo popoldan, ko ni nikogar blizu, nafehtan denar župnik vrže proti nebu in zakliče z močnim glasom: "Bog Oče, vzemi, kar je tvojega"! Kar je ostalo gor, je vzel Bog, kar je padlo nazaj dol, je župnikovo.
Temu župniku več kot očitno primanjkuje pozornosti, rad se izpostavlja in kaže ;)
Potem je eksihibicionist. ZNAČILNOSTI EKSHIBICIONISTOV: Povprečna starost ekshibicionistov je 30 let. Moški ekshibicionisti so v zasebnem življenju plahi, sramežljivi, tihi, redoljubni, spolno zavrti, občutljivi, osamljeni in utesnjeni, tako da je ekshibicionistično dejanje pravzaprav razburljiva osvežitev njihovega togega življenja.
lolek tudi ti se rad izpostavlajš ode te je lepo opisal
asmas: O lepo da spremljaš moje instagrame, fb, posnetke itd, kot to počne priljubljeni župnik ;)
boli me k ..zate
asmas: zakaj si nesramen zdej, ko sva pa bila skupaj na tvojem vikendu ti je pa pasalo, pa ne da si mi kaj zameril? :O
nič nisem zameril samo na vikendu si se drugače obnašal.nasvidenje zopet
dejva ponovit ta vikend spet, pa povabiva še tega župnika za objavi na svojem portalu
ne more ima birmo
a sej res, je nekaj omenil, sem pozabil, bomo pa drugič