Ja spet so na oblasti prijatelji od Prijatlja. Seveda je zaslužna med drugimi, da lahko vodi poden od oddaj in da je negledljiva. >Da ne govorim o Loreli, ki je še večji medijski poden.
Ta Ana bi bila lahko voditeljica kakega puff mutter kluba..
Hvala vsem ki ste tisto loredano al kako ji je ime umaknili. Ima se za lepotico pa si mora vsako jutro brke obrit😜
Pirkovička, komu si pa sedaj dala, da so te stlačili nazaj v Dobro jutro? Bruhanje že zarana.
miss piggy se vrača
Mojco lahko tud ukinejo zarad mene.
Kokoške na TV ekranih . Vse niso vredne za eno žensko .
Misliš tiste, ki sedijo sedaj v parlamentu, da jih ne imenujem, grda in suha, druga grda in zašpehana,
Foušija in primitivnost, to je zakoreninjeno v Slovenceljnih, ….
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Ja spet so na oblasti prijatelji od Prijatlja. Seveda je zaslužna med drugimi, da lahko vodi poden od oddaj in da je negledljiva. >Da ne govorim o Loreli, ki je še večji medijski poden.
Ta Ana bi bila lahko voditeljica kakega puff mutter kluba..
Hvala vsem ki ste tisto loredano al kako ji je ime umaknili. Ima se za lepotico pa si mora vsako jutro brke obrit😜
Pirkovička, komu si pa sedaj dala, da so te stlačili nazaj v Dobro jutro? Bruhanje že zarana.
miss piggy se vrača
Mojco lahko tud ukinejo zarad mene.
Kokoške na TV ekranih . Vse niso vredne za eno žensko .
Misliš tiste, ki sedijo sedaj v parlamentu, da jih ne imenujem, grda in suha, druga grda in zašpehana,
Foušija in primitivnost, to je zakoreninjeno v Slovenceljnih, ….