iz 20 na 22 je dvignila Bratuškova,krizni davek,nikoli do danes ga niso zmanjšali,še dodatno se zaposlujejo in višajo plače ,mi pa to kar mirno sprejemamo
R_D,ne volim več nastavljenih in ena in ta istih več,sem volil Resni.ca ,ampak večinsko je zmagala Svoboda in tako naj bo ,SDS pa niti po pomoti ne bi volil.
Ne, samo tistim v 4. in 5. plačnem razredu je znižal plače, onim v 1. in 2. je pa zvišal določene sekundarne olajšave. Če bi zvišal DDV, bi cene zrasle za vse.
Še ena fake novica lansirana s strani klenih domobrančkov iz SS stranke, vse topove so usmerili v spodkopavanje vlade in netenje nejevolje med normalnimi ljudmi, SS-ovci namreč niso skupek normalnih!!
iz 20 na 22 je dvignila Bratuškova,krizni davek,nikoli do danes ga niso zmanjšali,še dodatno se zaposlujejo in višajo plače ,mi pa to kar mirno sprejemamo
A nisi volil Svobodo? Pleši zdaj.
R_D hmm, kako to da Janša ni spustil DDVja nazaj na 20%?
R_D,ne volim več nastavljenih in ena in ta istih več,sem volil Resni.ca ,ampak večinsko je zmagala Svoboda in tako naj bo ,SDS pa niti po pomoti ne bi volil.
blayo, zato, ker je bilo bolj pametno dvigniti dohodninsko olajšavo.
Glede na to, da je Golobova vlada to lepo ukinila bi bilo bolje če bi znižal DDV na 20%. Cene ne bi šle dol, bi pa s tem zelo pomagal gospodarstvu.
A misliš, da DDV-ja pa ne bi nazaj dvignil?
Ne, ker bi jih narod potem pa res "za ušesa", saj bi se vse podražilo.
Narodu je trajno konkretno znižal plače pa se ni zgodilo nič, če bi pa dvignil DDV pa bi mu navili ušesa? Ti pa si genij.
Ne, samo tistim v 4. in 5. plačnem razredu je znižal plače, onim v 1. in 2. je pa zvišal določene sekundarne olajšave. Če bi zvišal DDV, bi cene zrasle za vse.
Pardon, dohodninskem razredu, ne plačnem.
To pa ne bo držalo. Kakšne olajšave je zvišal v 1. in 2. doh. razredu?
Otroške.
Ja potrebno je kupiti municijo za Ukrajino!
Še ena fake novica lansirana s strani klenih domobrančkov iz SS stranke, vse topove so usmerili v spodkopavanje vlade in netenje nejevolje med normalnimi ljudmi, SS-ovci namreč niso skupek normalnih!!
To je račun brez krčmarja!
Zakaj?