Kaj ste vi za edna golazen. V Slo je 15.1% otrok 0-14 let , to je 318.400 . Otroci se ne cepijo ( za enkrat ) . Nezaščitenih rizičnih je 231.000. Niste upoštevali prebolevnike, ki niso evidentirani, ker niso bili… ...prikaži veči testirani . Samo paniko zganjate . Sram naj vas bo.
Torej je zaščita skupaj s pebolevniki, ki imamo tako ali tako dovolj protiteles in to doživljenjsko, nekaj več kot 70%. Tako, da nehajte že težit in nas pustute živet!
ZDAJ MAM TEGA DOVOLJ!!
OD ZDAJ NAPREJ SE BOMO PA ZELO DRUGAČE POGOVARJALI! ŠE ŽAL VAM BO - PREKLETI KORONA-FAŠISTI IN KORONA-KOLABORANTI!!
https://www.bing.com/images/blob?bcid=RHV.fa991fcCsb4T2QPGkJWObUBi.....wU
tudi sam sem ugotovil da sem bolezen prebolel na podlagi visokega števila protiteles in pa s tem da sem bil v stiku z okuženimi non stop...za razliko od ostalih jokic nisem letel k zdravniku in si tlačil palice v nos,… ...prikaži več ampak sem kot pri navadni gripi počakal kakšen dan doma in wola..čudežno prebolel tako kot 99,5 % vseh na svetu. Kdor se je cepil, pričakujem da se bo tudi proti prašičji, ptičji in navadni gripi, ter ob vseh različicah, ki še pridejo...ajde v vrsto pa v taborišče...ovce
mph, napovedi so bile 70% okuženih, obolelih in več kot 7 miljonov umrlih v svetovni populaciji. Do tja je še delač, četudi bodo med preminule šteli tiste s korono in zaradi korone. Številke so čista manipulacija odvisno, kako jih kdo razume.
Ti izračuni so brezveze, ker je ogromno ljudi, ki so korono preboleli brez, da bi se tega zavedali in niso v nobenih uradnih statistikah. Že davno bi lahko sprostili vse omejitve in nehali zganjat paniko.
J.Z. Vi se imate za novinarja? So vas že pred mano eni napisali, da vaša matematika ne funkcionira. Na žurnalu24 ste postalo povsem nemerodajni. No, saj nikoli niste bili perle, ker vse kar je več od desetin povedi agitacij, je… ...prikaži več že atomska fizika. Pa vaš uvod. Bože mili, kdo danes nima vse pravice pisati. Ste bolj za na prižnico.
strinjam se zelo s tistimi, ki imajo pomisleke glede prostega pretoka ljudi. turistov je ogromno in tudi tujci so zel malo cepljeni. poleg tega, nihče ni nič ukrepal glede maturantskih izletov. je treba it? a glih zdej ? maturanti iz… ...prikaži večiz dolenjske so v karanetni , kakšni ? kje ? a so njihove družine sedaj nekje v kočevskem gozdu za 14 dni ? a starši lepo hodijo v službo, v fitnes, k frizerju ? me zanima kako in kdo to preverja ali bodo res 14 dni vsi v karanteni ? bomo raje vsi jeseni !
Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu.
tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Dokler se bo delta uvažala je cepljenje brez veze.Kako lahko nekateri hodijo okoli zaradi svojih užitkov in prinašajo sranje nazaj brez testiranja,ostali pa naj sedijo doma v maskah in se cepijo??Delta se pač ne prenaša sama od sebe.
Kakšna delta,a ne vidiš,da si znova in znova izmišljajo ,vse samo,da bi se ljudje cepili vsakih 3 ,4 mesece.Farmakomafija služi,vse to je njihov produkt in svetovnih bankirjev,ki so sfičkali denar.
Ok. Torej počakam, da se okužim in bom potem kako leto med tistimi zaščitenimi. Pa saj z otroškimi nalezljivimi boleznimi nekateri starši že delajo tako, da gremo na obisk k okuženim in otroke namenoma okužijo.
Ja to edin bumbarji pocnejo. Za cepiva se po 10 letih ni se nikol odkril da bi neki ekstra povzrocala, za covid pa noben pojma nima kasne bojo se loh posledice cez 10 let. Poglej si, kaj lohk fases zarad… ...prikaži več ospic al pa noric po 10-ih letih.
Ni treba tega meni razlagat. Želel sem opozoriti na predalčkanje ljudi. Cepljeni so "pridni". Necepljeni niso "pridni". Ampak, ko se okužijo, postanejo prebolevniki in postanejo "pridni".
miha, kašo piha, kdo te pa sili; vsak se sam prostovoljno odloči, ne pa kot v komunizmu zastonj delat - prostovoljn mus - smrt komunizmu - cigani rdeći !
Kaj ste vi za edna golazen. V Slo je 15.1% otrok 0-14 let , to je 318.400 . Otroci se ne cepijo ( za enkrat ) . Nezaščitenih rizičnih je 231.000. Niste upoštevali prebolevnike, ki niso evidentirani, ker niso bili… ...prikaži veči testirani . Samo paniko zganjate . Sram naj vas bo.
To ne drži, upoštevano je, da je bolezen prebolelo trikrat toliko oseb, kot je bilo potrjeno okuženih.
Torej je zaščita skupaj s pebolevniki, ki imamo tako ali tako dovolj protiteles in to doživljenjsko, nekaj več kot 70%. Tako, da nehajte že težit in nas pustute živet!
In kdo ti kaj hoče?
Tana, težijo, ker jim je zaukazano. Temu se reče strokovno-politični diletantizem v medijski propagandi.
ZDAJ MAM TEGA DOVOLJ!! OD ZDAJ NAPREJ SE BOMO PA ZELO DRUGAČE POGOVARJALI! ŠE ŽAL VAM BO - PREKLETI KORONA-FAŠISTI IN KORONA-KOLABORANTI!! https://www.bing.com/images/blob?bcid=RHV.fa991fcCsb4T2QPGkJWObUBi.....wU
JZekspert, ojoj zdaj gre pa zares! LOL LOL LOL
Nisi vreden, da te pes poščije, pezdetek strahopetni!
Prijatelja, to morata slišati 😃, morda ima tip celo prav ? https://www.youtube.com/watch?v=Iofvwcn54yc
JZekspert hvala! Ti pa SI vreden da te pes poščije! LOL LOL LOL
MS a še nisi v karanteni, posrane coronski?
Sem sprejel 2 odmerka Pfizerja Januarja živ, zdrav! Karantena? Kaj je to? Aja to bo ukrep za antivaxerje! Totalna omejitev umsko omejenih!
tudi sam sem ugotovil da sem bolezen prebolel na podlagi visokega števila protiteles in pa s tem da sem bil v stiku z okuženimi non stop...za razliko od ostalih jokic nisem letel k zdravniku in si tlačil palice v nos,… ...prikaži več ampak sem kot pri navadni gripi počakal kakšen dan doma in wola..čudežno prebolel tako kot 99,5 % vseh na svetu. Kdor se je cepil, pričakujem da se bo tudi proti prašičji, ptičji in navadni gripi, ter ob vseh različicah, ki še pridejo...ajde v vrsto pa v taborišče...ovce
Ker nisi kot jokice tekal po testi okoli, se človek vpraša koliko si jih uspel okužit v tem času.
mph, 👎🖕🖕
Se pravi, najbolje "cepivo" je prebolelost! Se vidi, da je tu en velik nateg in zasluškarji.
Pri vseh takih boleznih sta dva načina, računat samo na prebolelost, kar posledično pomeni ogromno žrtev, ali pa kombinacija prebolelost in cepljenje.
@mph definiraj ogromno žrtev? kje so te ogromne žrtve? ležijo na tleh po ulicah?
@slavko, če ti 4 milijoni mrtvih niso dovolj ... pa še to z nadčloveškimi napori zdravstva. A ti kje vidiš ležat po tleh po ulicah "žrtve" cepljenja?
mph, napovedi so bile 70% okuženih, obolelih in več kot 7 miljonov umrlih v svetovni populaciji. Do tja je še delač, četudi bodo med preminule šteli tiste s korono in zaradi korone. Številke so čista manipulacija odvisno, kako jih kdo razume.
@mph ne jih ne vidim jih nisem niti omenjal...kar se tiče pa 4 miljone mrtvih on 187 okuženih pa še to sam bog ve od česa so umrli...
Ti izračuni so brezveze, ker je ogromno ljudi, ki so korono preboleli brez, da bi se tega zavedali in niso v nobenih uradnih statistikah. Že davno bi lahko sprostili vse omejitve in nehali zganjat paniko.
J.Z. Vi se imate za novinarja? So vas že pred mano eni napisali, da vaša matematika ne funkcionira. Na žurnalu24 ste postalo povsem nemerodajni. No, saj nikoli niste bili perle, ker vse kar je več od desetin povedi agitacij, je… ...prikaži več že atomska fizika. Pa vaš uvod. Bože mili, kdo danes nima vse pravice pisati. Ste bolj za na prižnico.
Na konkretne očitke z veseljem odgovorim.
Virus je mutiral 0.3%. Ljudje s prebolevanjem "pokrijemo" do 20% mutacijo virusa. Ni potrebe za nepreverjeno gensko terapijo.... odpriteoci.com/
Suineg7878, super komentar 👍👍👌✌
Bizarni ste vi idioti žurnalovski
Kdio dejansko umira za delto... https://citizenfreepress.com/breaking/sky-news-delta-variant-kills-more-vaccinated-than-unvaccinated/
Ti se kr tolaz s temi kretenskimi linki.
Saj res da Sky msm trobilo, stevilke pa so le stevilke. Evo se en link zate odpriteoci.com/ :)
Lol ironija. K bi se ti le zavedu tega, spranc en. xD
Rešijo nas tudi ceplenci ! Da se ne gibajao v množicah in ne okužijo zdrave neceplejene !!
strinjam se zelo s tistimi, ki imajo pomisleke glede prostega pretoka ljudi. turistov je ogromno in tudi tujci so zel malo cepljeni. poleg tega, nihče ni nič ukrepal glede maturantskih izletov. je treba it? a glih zdej ? maturanti iz… ...prikaži večiz dolenjske so v karanetni , kakšni ? kje ? a so njihove družine sedaj nekje v kočevskem gozdu za 14 dni ? a starši lepo hodijo v službo, v fitnes, k frizerju ? me zanima kako in kdo to preverja ali bodo res 14 dni vsi v karanteni ? bomo raje vsi jeseni !
Nabijem ti karanteno v šupak, paničar blesavi. Zbud se že enkrat in odpri oči.
Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Dokler se bo delta uvažala je cepljenje brez veze.Kako lahko nekateri hodijo okoli zaradi svojih užitkov in prinašajo sranje nazaj brez testiranja,ostali pa naj sedijo doma v maskah in se cepijo??Delta se pač ne prenaša sama od sebe.
Kakšna delta,a ne vidiš,da si znova in znova izmišljajo ,vse samo,da bi se ljudje cepili vsakih 3 ,4 mesece.Farmakomafija služi,vse to je njihov produkt in svetovnih bankirjev,ki so sfičkali denar.
Komentarja vredna 👍👍👏
Denarja je PREveč. Za to pa ležaRINE, Z cOVICIDOM KREDITI DRŽAVAM, SO GA PA SPET ŽIVEGA NAREDILI- siči, ne bom spreminjal
Kreten.
Jaz nisem nezaščiten ampak zdrav...to je pa razlika...
Zakaj bi bilo to "bizarno"?? https://21stcenturywire.com/2021/07/10/professor-sucharit-bhakdi-new-evidence-on-sars-cov-2/
Ok. Torej počakam, da se okužim in bom potem kako leto med tistimi zaščitenimi. Pa saj z otroškimi nalezljivimi boleznimi nekateri starši že delajo tako, da gremo na obisk k okuženim in otroke namenoma okužijo.
Ja to edin bumbarji pocnejo. Za cepiva se po 10 letih ni se nikol odkril da bi neki ekstra povzrocala, za covid pa noben pojma nima kasne bojo se loh posledice cez 10 let. Poglej si, kaj lohk fases zarad… ...prikaži več ospic al pa noric po 10-ih letih.
Ni treba tega meni razlagat. Želel sem opozoriti na predalčkanje ljudi. Cepljeni so "pridni". Necepljeni niso "pridni". Ampak, ko se okužijo, postanejo prebolevniki in postanejo "pridni".
Necepljeni niso ne-pridni, ... so nekaj čisto drugega. Ravna Zemlja in to.
miha, kašo piha, kdo te pa sili; vsak se sam prostovoljno odloči, ne pa kot v komunizmu zastonj delat - prostovoljn mus - smrt komunizmu - cigani rdeći !
Vedno boljši katerikoli rdeči cigan kot pa črni nacifašističniklero stvor.
Lada pa ne more brez politične agende, etiketiranja in žalitev. Bedno enoumje !
Je v terminalni fazi janšitisa, ni prijetno za gledat in poslušat. :-)
mph, tudi vonj po trohnobi, ki se širi, kaže na neizbežen konec janšizma. 😉