Binetov bistro s cenami extra restavracij. No good.
Jaz pa sem bil zadovoljen in cena me ni motila. Seveda ne bi hodil tam redno na malico, a z ženo sva se lepo enkrat imela.
Ko mi za 50 EUR (brez pijače) na glavo servirajo glavno specialiteto v smislu pečenega kostnega mozga ali kuhan svinjski rilec... potem se sprašujem o mojem mentalnem zdravju, ker o njegovem ni več dvoma :P
Šokantna novica - kaj pa bo zdaj??
Nevem če je dva tedna šnelkurza zadostuje da se kaj nauči,vsaj tisti ki se resno ukvarjajo s kulinariko drugače delujejo.
pameten človek tale jović.pri binetu se bolj težko kaj naučiš
Eh... Ko sem bil jaz tam je bil dvo-hodni meni 12€, trije hodi pa so bili 15€. In je bilo okusno.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Binetov bistro s cenami extra restavracij. No good.
Jaz pa sem bil zadovoljen in cena me ni motila. Seveda ne bi hodil tam redno na malico, a z ženo sva se lepo enkrat imela.
Ko mi za 50 EUR (brez pijače) na glavo servirajo glavno specialiteto v smislu pečenega kostnega mozga ali kuhan svinjski rilec... potem se sprašujem o mojem mentalnem zdravju, ker o njegovem ni več dvoma :P
Šokantna novica - kaj pa bo zdaj??
Nevem če je dva tedna šnelkurza zadostuje da se kaj nauči,vsaj tisti ki se resno ukvarjajo s kulinariko drugače delujejo.
Nevem če je dva tedna šnelkurza zadostuje da se kaj nauči,vsaj tisti ki se resno ukvarjajo s kulinariko drugače delujejo.
pameten človek tale jović.pri binetu se bolj težko kaj naučiš
Eh... Ko sem bil jaz tam je bil dvo-hodni meni 12€, trije hodi pa so bili 15€. In je bilo okusno.