Ja,prepoznanovnost še ni pogoj za uspeh. Zadovoljnemu gostu mora ustrezati kakovost,"količina" in cena,pa jedi morajo biti enostavne in domače,ne pa na desetih krožnikih napacanih 20 različnih pildekov,ki jim niti imena ne poznamo......
Sem jedel pri teh ''chefih'' velik krožnik na njem pa drekci-pekci, nč posebnega za velik denarja, hodim raje v štarije kjer dobim ornk kračo s krompirjem pa liter domačega....vsaj vem kaj jem!!!!
človek je ker je lačen, enkrat za vselej naj si tilenovodbni bučki to vbijejo v glavo. s talarjem in zmazkom na njem se ne moreš pohat pred soedi in sodelavci, tako kot z novim avtom. in vsi vemo kako to… ...prikaži večo gre, slovenevc bona pasji radosti in segedinu, zraven pa na bemflnu z zlizanimi gumami. tud dunajski šnicel in krompurjeva solata sta lohk za 3 zvezdice, če se pomatraš , ne pa da vzameš karton in ga povaljaš v jajcu moki in droptinah, pa nabiješ reačun, ko bi ga iz zlate palice naredu.
To je butični turizem, na katerem mora bazirati taka majhna država, kot je Slovenija. Dejstvo je, da je pri njem izjemno lepo in neverjetno dobra hrana, je pa tudi zelo drago. To si lahko privoščiš enkrat, da imaš izkušnjo, vidiš… ...prikaži več koncept in če ti je všeč, greš npr. 1 x letno. Morda bi se moral (bolj) reklamirati v Avstriji, Nemčiji, Švici, Franciji, Veliki Britaniji - kot vem, oba z ženo pokrivata vse jezike. Privoščim jima, da jima uspe. In to zelo. Ker si zaslužita!
Po očeh se mu vidi, da je od Pariza, najmanj na konoplji, za afngunz, pa ne bom zapravljal denarja, poba brca v temi, ubogi Binči, …..
Tajska ti odpira vrata
Propadel je v LJ, propadel je v rovtah (Motovilcih) in ta človek ne bo nikjer uspešen, ker se šlepa samo s tem, da je znan, ampak je drugače povsem povprečen kuhar, če ne celo pod-povprečen. V Sloveniji je par zelo… ...prikaži več dobrih kuharjev, ampak ne rabijo reklame, tako kot jo potrebuje drogiranec.
Nekateri že vračajo Mišelinkote, ker ljudje želijo pravo hrano in ne z kompliciranimi imeni zmazke na krožnikih ob osmih hodih, odideš pa lačen, se pa lahko pobahaš koliko te je to stalo.
Bogu za hrbtom ma gostilno.. če je ob cesti in kak turistični kraj že a nekje na samem v odročnem kraju.... ne že zdavnaj so zaprli kmečke turizme med goricami ker ni več zanimanja... potem maš na vsakem vogalu policaje… ...prikaži večje ki balončke talajo... še bolj odvrne ljudi... sedaj še mislijo za obstoječe kazni 2x in 3x večje ljudje ne bodo več peš upali po pločniku hodit da ti bo dal pihat pa boš kazen plačal...
Nikdar ne bom šel jest k njemu , še manj k tisti najbolj antipatični Roševi , ga pa kot sodnika zelo pogrešam , ker je njegov stil in izrazoslovje nenadomestljivo . In me niti malo ne moti , če ga… ...prikaži veča nekateri sploh ne prenesejo .
Prepoznavnost se ponavadi širi z dobro hrano, ne pa z malarijo na krožniku in s hrano, katere imena še zgovorit ne znaš, tudi če si bogu za hrbtom. Upam, da bo kmalu spoznal, da je še enkrat brcnil mimo.
Ja,prepoznanovnost še ni pogoj za uspeh. Zadovoljnemu gostu mora ustrezati kakovost,"količina" in cena,pa jedi morajo biti enostavne in domače,ne pa na desetih krožnikih napacanih 20 različnih pildekov,ki jim niti imena ne poznamo......
Sem jedel pri teh ''chefih'' velik krožnik na njem pa drekci-pekci, nč posebnega za velik denarja, hodim raje v štarije kjer dobim ornk kračo s krompirjem pa liter domačega....vsaj vem kaj jem!!!!
Tudi on prizna,če se hočeš najest pojdi v domačo gostilno,njegova je za gurmane,teh je veliko,samo denarja nočejo dati za njegovih par ocvirkov.
Oprosti, tudi za gurmane ni- samo za debele denarnice in afnarije.
človek je ker je lačen, enkrat za vselej naj si tilenovodbni bučki to vbijejo v glavo. s talarjem in zmazkom na njem se ne moreš pohat pred soedi in sodelavci, tako kot z novim avtom. in vsi vemo kako to… ...prikaži večo gre, slovenevc bona pasji radosti in segedinu, zraven pa na bemflnu z zlizanimi gumami. tud dunajski šnicel in krompurjeva solata sta lohk za 3 zvezdice, če se pomatraš , ne pa da vzameš karton in ga povaljaš v jajcu moki in droptinah, pa nabiješ reačun, ko bi ga iz zlate palice naredu.
Verjetno je težava v konceptu? Samo za zaključene družbe, ki tam tudi prespijo?
To je butični turizem, na katerem mora bazirati taka majhna država, kot je Slovenija. Dejstvo je, da je pri njem izjemno lepo in neverjetno dobra hrana, je pa tudi zelo drago. To si lahko privoščiš enkrat, da imaš izkušnjo, vidiš… ...prikaži več koncept in če ti je všeč, greš npr. 1 x letno. Morda bi se moral (bolj) reklamirati v Avstriji, Nemčiji, Švici, Franciji, Veliki Britaniji - kot vem, oba z ženo pokrivata vse jezike. Privoščim jima, da jima uspe. In to zelo. Ker si zaslužita!
Po očeh se mu vidi, da je od Pariza, najmanj na konoplji, za afngunz, pa ne bom zapravljal denarja, poba brca v temi, ubogi Binči, ….. Tajska ti odpira vrata
Propadel je v LJ, propadel je v rovtah (Motovilcih) in ta človek ne bo nikjer uspešen, ker se šlepa samo s tem, da je znan, ampak je drugače povsem povprečen kuhar, če ne celo pod-povprečen. V Sloveniji je par zelo… ...prikaži več dobrih kuharjev, ampak ne rabijo reklame, tako kot jo potrebuje drogiranec.
Ime si je prišlepal samo po TV oddajah. Nikjer pa ni uspel z delom.
Drugače ima zelo uspešno spletno trgovino. Ampak pst! :)
Kopija ministra Arčona, guziritka Goloba, kako je ta bolnik zašel v politiko, mi ni jasno, pravi seljak, seljačina v mestu
Bled fijasko, Ljubljana fijasko, Goričko fijasko! Korak po korak do spoznanja da ... bo že spoznal!
Nekateri že vračajo Mišelinkote, ker ljudje želijo pravo hrano in ne z kompliciranimi imeni zmazke na krožnikih ob osmih hodih, odideš pa lačen, se pa lahko pobahaš koliko te je to stalo.
Tile "masterchief" kuharji in mišelinkoti brez ekipe, ki ve, kaj delajo, so popolne nule.
to je za bogatase a ven prides se vedno lacen, sektreti od gostiln, za afnace da pol hvaljo okrog
Tri mesece v Parizu lupil krompir in čebulo, od daleč gledal na štedilnik kako se kuha, potem pa je v Sloveniji kar največji kuhar. pa dajte, no...
Pa kdo bo hodil v tiste rovte? Dobrih doomačih gostiln je kjer hočeš, pa polne so tudi...
Jaz sem v teh rovtah (Motovilcih) zrasla in je eden lepših krajev v Sloveniji.
bi_ba...naštej 5 dobrih gostiln, ki po tvoje niso v "rovtah"
Bogu za hrbtom ma gostilno.. če je ob cesti in kak turistični kraj že a nekje na samem v odročnem kraju.... ne že zdavnaj so zaprli kmečke turizme med goricami ker ni več zanimanja... potem maš na vsakem vogalu policaje… ...prikaži večje ki balončke talajo... še bolj odvrne ljudi... sedaj še mislijo za obstoječe kazni 2x in 3x večje ljudje ne bodo več peš upali po pločniku hodit da ti bo dal pihat pa boš kazen plačal...
Za dobro hrano gredo ljudje tudi v "bogu za hrbtom"
Bine je računal na svojo razpoznavnost. Če ima hrano tako kot jo je imel v Lj in take cene pa ni čudno, da nima folka.
Nikdar ne bom šel jest k njemu , še manj k tisti najbolj antipatični Roševi , ga pa kot sodnika zelo pogrešam , ker je njegov stil in izrazoslovje nenadomestljivo . In me niti malo ne moti , če ga… ...prikaži veča nekateri sploh ne prenesejo .
Prepoznavnost se ponavadi širi z dobro hrano, ne pa z malarijo na krožniku in s hrano, katere imena še zgovorit ne znaš, tudi če si bogu za hrbtom. Upam, da bo kmalu spoznal, da je še enkrat brcnil mimo.