Magazin /magazin/vip
80876 ogledov

Bine Volčič priznal, da mu novi posel ne gre, kot si je zamislil

Komentarjev 25
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sam1 08:12 19.marec 2024.

    Ja,prepoznanovnost še ni pogoj za uspeh. Zadovoljnemu gostu mora ustrezati kakovost,"količina" in cena,pa jedi morajo biti enostavne in domače,ne pa na desetih krožnikih napacanih 20 različnih pildekov,ki jim niti imena ne poznamo......

  • Pierre 08:27 19.marec 2024.

    Sem jedel pri teh ''chefih'' velik krožnik na njem pa drekci-pekci, nč posebnega za velik denarja, hodim raje v štarije kjer dobim ornk kračo s krompirjem pa liter domačega....vsaj vem kaj jem!!!!

  • Avatar Garancija
    Garancija 07:41 19.marec 2024.

    Tudi on prizna,če se hočeš najest pojdi v domačo gostilno,njegova je za gurmane,teh je veliko,samo denarja nočejo dati za njegovih par ocvirkov.

    • GarBollo001 14:45 19.marec 2024.

      Oprosti, tudi za gurmane ni- samo za debele denarnice in afnarije.

  • rd2dmk2 09:31 19.marec 2024.

    človek je ker je lačen, enkrat za vselej naj si tilenovodbni bučki to vbijejo v glavo. s talarjem in zmazkom na njem se ne moreš pohat pred soedi in sodelavci, tako kot z novim avtom. in vsi vemo kako to ...prikaži večo gre, slovenevc bona pasji radosti in segedinu, zraven pa na bemflnu z zlizanimi gumami. tud dunajski šnicel in krompurjeva solata sta lohk za 3 zvezdice, če se pomatraš , ne pa da vzameš karton in ga povaljaš v jajcu moki in droptinah, pa nabiješ reačun, ko bi ga iz zlate palice naredu.

  • FejstDogaja 09:12 19.marec 2024.

    Verjetno je težava v konceptu? Samo za zaključene družbe, ki tam tudi prespijo?

  • Majazmaja 08:42 19.marec 2024.

    To je butični turizem, na katerem mora bazirati taka majhna država, kot je Slovenija. Dejstvo je, da je pri njem izjemno lepo in neverjetno dobra hrana, je pa tudi zelo drago. To si lahko privoščiš enkrat, da imaš izkušnjo, vidiš ...prikaži več koncept in če ti je všeč, greš npr. 1 x letno. Morda bi se moral (bolj) reklamirati v Avstriji, Nemčiji, Švici, Franciji, Veliki Britaniji - kot vem, oba z ženo pokrivata vse jezike. Privoščim jima, da jima uspe. In to zelo. Ker si zaslužita!

  • Grof 08:30 19.marec 2024.

    Po očeh se mu vidi, da je od Pariza, najmanj na konoplji, za afngunz, pa ne bom zapravljal denarja, poba brca v temi, ubogi Binči, ….. Tajska ti odpira vrata

  • Zebra12 08:43 19.marec 2024.

    Propadel je v LJ, propadel je v rovtah (Motovilcih) in ta človek ne bo nikjer uspešen, ker se šlepa samo s tem, da je znan, ampak je drugače povsem povprečen kuhar, če ne celo pod-povprečen. V Sloveniji je par zelo ...prikaži več dobrih kuharjev, ampak ne rabijo reklame, tako kot jo potrebuje drogiranec.

  • leonardo 11:42 19.marec 2024.

    Ime si je prišlepal samo po TV oddajah. Nikjer pa ni uspel z delom.

    • FejstDogaja 12:21 19.marec 2024.

      Drugače ima zelo uspešno spletno trgovino. Ampak pst! :)

    • Grof 18:51 19.marec 2024.

      Kopija ministra Arčona, guziritka Goloba, kako je ta bolnik zašel v politiko, mi ni jasno, pravi seljak, seljačina v mestu

  • Avatar MS
    MS 11:51 19.marec 2024.

    Bled fijasko, Ljubljana fijasko, Goričko fijasko! Korak po korak do spoznanja da ... bo že spoznal!

  • pilotko 19:38 19.marec 2024.

    Nekateri že vračajo Mišelinkote, ker ljudje želijo pravo hrano in ne z kompliciranimi imeni zmazke na krožnikih ob osmih hodih, odideš pa lačen, se pa lahko pobahaš koliko te je to stalo.

  • GarBollo001 14:49 19.marec 2024.

    Tile "masterchief" kuharji in mišelinkoti brez ekipe, ki ve, kaj delajo, so popolne nule.

  • darefoks 16:44 19.marec 2024.

    to je za bogatase a ven prides se vedno lacen, sektreti od gostiln, za afnace da pol hvaljo okrog

  • stilist 21:18 19.marec 2024.

    Tri mesece v Parizu lupil krompir in čebulo, od daleč gledal na štedilnik kako se kuha, potem pa je v Sloveniji kar največji kuhar. pa dajte, no...

  • bi_ba 08:01 19.marec 2024.

    Pa kdo bo hodil v tiste rovte? Dobrih doomačih gostiln je kjer hočeš, pa polne so tudi...

    • tatjana17 08:14 19.marec 2024.

      Jaz sem v teh rovtah (Motovilcih) zrasla in je eden lepših krajev v Sloveniji.

    • SlavkoKrizman 16:08 19.marec 2024.

      bi_ba...naštej 5 dobrih gostiln, ki po tvoje niso v "rovtah"

  • Avatar lopov
    lopov 09:11 19.marec 2024.

    Bogu za hrbtom ma gostilno.. če je ob cesti in kak turistični kraj že a nekje na samem v odročnem kraju.... ne že zdavnaj so zaprli kmečke turizme med goricami ker ni več zanimanja... potem maš na vsakem vogalu policaje ...prikaži večje ki balončke talajo... še bolj odvrne ljudi... sedaj še mislijo za obstoječe kazni 2x in 3x večje ljudje ne bodo več peš upali po pločniku hodit da ti bo dal pihat pa boš kazen plačal...

    • SlavkoKrizman 16:10 19.marec 2024.

      Za dobro hrano gredo ljudje tudi v "bogu za hrbtom"

    • Avatar Mehičanka76
      Mehičanka76 23:07 19.marec 2024.

      Bine je računal na svojo razpoznavnost. Če ima hrano tako kot jo je imel v Lj in take cene pa ni čudno, da nima folka.

  • marijan7 18:39 19.marec 2024.

    Nikdar ne bom šel jest k njemu , še manj k tisti najbolj antipatični Roševi , ga pa kot sodnika zelo pogrešam , ker je njegov stil in izrazoslovje nenadomestljivo . In me niti malo ne moti , če ga ...prikaži veča nekateri sploh ne prenesejo .

  • munja 08:16 20.marec 2024.

    Prepoznavnost se ponavadi širi z dobro hrano, ne pa z malarijo na krožniku in s hrano, katere imena še zgovorit ne znaš, tudi če si bogu za hrbtom. Upam, da bo kmalu spoznal, da je še enkrat brcnil mimo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.