On se nima česa bati, POPtv ga je vzel pod okrilje, ob tem, da ta komercialni medij protizakonito zaračunava prispevek ne/gldalcem in posluje preko davčne oaze. Vrabec & com. so nedotakljivi !
Ko je bil še 'mulc' - ravno prispel s šole Le Cordon Bleu, Pariz, je kuhal v Livadi Prestige v Prekmurju. Takrat sem prvič slišala zanj. Priznati moram, da nas je takrat veliko hodilo tja zaradi kulinarike. Ko je odšel,… ...prikaži več se jim je kuhinja 'podrla' in postali so le še eden 'menznih' hotelov. Njegova Monstera nudi super hrano po precej zmernih cenah, kuha tudi on in pride tudi med goste, kjer ga lahko kaj vprašaš - podeli kak kuharski napotek. Mislim, da je nase lahko upravičeno ponosen.
Kuhar Bine! Kakšno šolo rabiš, da postaneš kuhar? Ali je kak tečaj dovolj? Bodi pošten in na hitro odgovori: koliko je kvadratni koren iz ena? Ne gre? Bejži, bejži ... sedi cvek!
Kakšno šolo rabiš, da postaneš kuhar kot on? Srednjo in potem Le Cordon Bleu, Pariz, kamor ne prideš le zaradi plačila. In ja, ve, koliko je kvadratni koren iz ena. Ve še marsikaj drugega, ker kuhar takega kova ne postaneš,… ...prikaži več če je inteligenca zgolj povprečna. Pa ti? Znaš pripraviti katero od jedi, ki jih pripravlja on? Jaz žal ne, verjamem pa, da sem v kuhanju, pa tudi v matematiki in fiziki boljša od tebe. Kakšno šolo imam? 'Malenkost' več od univerzitetne diplome iz elektrotehnike. Pa ti?
Takole ... moram ti povedati, saj ti starši očitno niso ... v nekih mojih časih so kuharice končale gostinsko šolo, se zaposlile po kuhinjah v vrtcih, šolah, bolnicah, delavskih menzah ... kako to? Ker nekoč ni bil glih neki presežek… ...prikaži več kaj skuhati, pravzaprav so vsi znali kuhati ... in če se malce osredotočiš, pravzaprav vidiš, da ni finta v kuhanju ...
... pač pa v pačenju ... Tomaž iz Zemona je recimo školjko (kapešanto) postregel s hrastovim listom na kamnu in zato prejel nagrado ter sponzorski Mercedes ... Bine blefer je bi v predmestju Pariza hlapec, pomivalec posede ter čistilec perja… ...prikaži več s perjadi, ter držalec guzice ... ne znam si drugače predstavljati, da ne govori francoščine ...
... kar se tiče moje izobrazbe ... podiplomska ... kar se tiče dela ... kopičenje denarja in majmune tipa Volčič, Kavčič, Roš idr učiti trošiti te iste pare ... saj so obični kuharji, pa čeprav jih ti ceniš bolj kot astronavte ...
Zikollino, ko si napisal, da je tvoje delo kopičenje denarja in da učiš druge kako trošit, si vse povedal o sebi in čustveni inteligenci. Če ti je življenska okupacija kopičenje denarja potem si kljub visoki izobrazbi ubog na umu in v srcu.
Orto ... pusti mojo čustveno inteligenco in ubogost na umu in v srcu ... pomisli na svojo, pomisli na čem si zdaj "telebnil", jaz ti samo namignem: provokacija, Orto, provokacija za telembuse kova gledalcev Masterchef ... zdaj sem se sicer… ...prikaži več izdal, pa nič hudega, so 24 ur bili nevoščljivi ... ker glupi folk verjame, čeprav ve da ni res ...
On se nima česa bati, POPtv ga je vzel pod okrilje, ob tem, da ta komercialni medij protizakonito zaračunava prispevek ne/gldalcem in posluje preko davčne oaze. Vrabec & com. so nedotakljivi !
Ta se je tudi zasedlal na TV in pobira denar. Še niti enkrat nisem videl, da bi on kaj skuhal. Se samo frejeriše in druge kritizira.
Ko je bil še 'mulc' - ravno prispel s šole Le Cordon Bleu, Pariz, je kuhal v Livadi Prestige v Prekmurju. Takrat sem prvič slišala zanj. Priznati moram, da nas je takrat veliko hodilo tja zaradi kulinarike. Ko je odšel,… ...prikaži več se jim je kuhinja 'podrla' in postali so le še eden 'menznih' hotelov. Njegova Monstera nudi super hrano po precej zmernih cenah, kuha tudi on in pride tudi med goste, kjer ga lahko kaj vprašaš - podeli kak kuharski napotek. Mislim, da je nase lahko upravičeno ponosen.
Kuhar Bine! Kakšno šolo rabiš, da postaneš kuhar? Ali je kak tečaj dovolj? Bodi pošten in na hitro odgovori: koliko je kvadratni koren iz ena? Ne gre? Bejži, bejži ... sedi cvek!
Kakšno šolo rabiš, da postaneš kuhar kot on? Srednjo in potem Le Cordon Bleu, Pariz, kamor ne prideš le zaradi plačila. In ja, ve, koliko je kvadratni koren iz ena. Ve še marsikaj drugega, ker kuhar takega kova ne postaneš,… ...prikaži več če je inteligenca zgolj povprečna. Pa ti? Znaš pripraviti katero od jedi, ki jih pripravlja on? Jaz žal ne, verjamem pa, da sem v kuhanju, pa tudi v matematiki in fiziki boljša od tebe. Kakšno šolo imam? 'Malenkost' več od univerzitetne diplome iz elektrotehnike. Pa ti?
Takole ... moram ti povedati, saj ti starši očitno niso ... v nekih mojih časih so kuharice končale gostinsko šolo, se zaposlile po kuhinjah v vrtcih, šolah, bolnicah, delavskih menzah ... kako to? Ker nekoč ni bil glih neki presežek… ...prikaži več kaj skuhati, pravzaprav so vsi znali kuhati ... in če se malce osredotočiš, pravzaprav vidiš, da ni finta v kuhanju ...
... pač pa v pačenju ... Tomaž iz Zemona je recimo školjko (kapešanto) postregel s hrastovim listom na kamnu in zato prejel nagrado ter sponzorski Mercedes ... Bine blefer je bi v predmestju Pariza hlapec, pomivalec posede ter čistilec perja… ...prikaži več s perjadi, ter držalec guzice ... ne znam si drugače predstavljati, da ne govori francoščine ...
... kar se tiče moje izobrazbe ... podiplomska ... kar se tiče dela ... kopičenje denarja in majmune tipa Volčič, Kavčič, Roš idr učiti trošiti te iste pare ... saj so obični kuharji, pa čeprav jih ti ceniš bolj kot astronavte ...
Zikollino, ko si napisal, da je tvoje delo kopičenje denarja in da učiš druge kako trošit, si vse povedal o sebi in čustveni inteligenci. Če ti je življenska okupacija kopičenje denarja potem si kljub visoki izobrazbi ubog na umu in v srcu.
Orto ... pusti mojo čustveno inteligenco in ubogost na umu in v srcu ... pomisli na svojo, pomisli na čem si zdaj "telebnil", jaz ti samo namignem: provokacija, Orto, provokacija za telembuse kova gledalcev Masterchef ... zdaj sem se sicer… ...prikaži več izdal, pa nič hudega, so 24 ur bili nevoščljivi ... ker glupi folk verjame, čeprav ve da ni res ...
Če je to res - čestitam 1 : 0 ta tebe. Če ni, si preberi moj post zgoraj še enkrat .
Preberi si ti jedilni list Hiše Franco ... MALI dnevni meni brez vina 170€/osebo ... ne ploskajo glih, ko prideta samo dva ...
... jaz bi temu rekel - strojarna ... minimalistična kuhinja od koder greš lačen in odrt ... brez kože ... kaj šele denarja ...