Svet
1871 ogledov

Biden gre na nož: Ukrajincem je dal zeleno luč za uporabo ameriških raket

Komentarjev 39
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Slayer 06:40 18.november 2024.

Bravo kreteni in vojni hujskači,dementni bo za svoje slovo,sprožil vojno v Evropi!!! Rusi to ne bodo mirno sprejeli!!!

• Idioti 20:20 18.november 2024.

Če bo šel Rus v vojno , bo za Ruse najmanj v obrobnih državah polovica prebivalcev in ta polovica bo "prepričala "ostalo EU v pravilnost in upravičenost takšne odločitve seveda z orožjem !

• leonardo 06:54 18.november 2024.

Ne samo demenca, tudi norost in posledično agresija ga je udarila. Jao nam, tudi Slovencem, ker smo popolni hlapci Amerike. Saj Golob ni daleč stran, sicer ne bi šel po nasvete k temu popolnemu bedaku.

• Nelaži 07:07 18.november 2024.

ta plastificiran Biden itak odloča samo o tem kdaj menjati plenice. V ozadju sta Obama in korporacija BlackRock, ki bi na ta način rada dobila od vseh vloženih milijard dolarjev v Ukrajino vsaj kako milijardo nazaj.

• bobubob 07:00 18.november 2024.

Menim da je Rus toliko pri zavesti, da še ne bo polival ukrajinskega pogorišča z bencinom, kar za jenkije ni mogoče reči. Prepiranje z norcem namreč bolj škoduje pametnemu kot pa norcu....kdo pa je tule norec, se kaže vsak dan, ...prikaži več pa tudi zgodovina ima o tem marsikaj za povedati.

Leon 07:21 18.november 2024.

Saj Biden o ničemer ne odloča ! Jastrebi v USA abinwtu vodijo vse niti. On še zase ne zna poskrbeti.

luckyss1 08:19 18.november 2024.

"Se bojim", da bodo tudi te rakete doživele usodo ostalih "super orožij" ZDA (Abrams, Patriot, F-16, itd).. Milo rečeno, to ni izpolnilo svojih pričakovanj.. Po drugi strani bodo Rusi dobili še eno "opravičilo", da brez splošnega zgrožanja malo "bolj konkretno" ...prikaži večo" udarijo po celotni Ukrajini in to ne le po elektrarnah in njeni infrastrukturi.. Skratka, tudi to za Ukrajino ne prinaša nič pozitivnega

• Idioti 20:15 18.november 2024.

Naj končno vržejo eno malo bombo na LVOV , da vidimo , če bo še kdo v EU ostal na strani USA !

• Kmodri_ 21:35 19.november 2024.

Ena bo priletela točno nad Kremelj!

juric 09:35 18.november 2024.

Opravilno nesposoben dementen starček bo zakuhal 3 SV, najebali bomo pa itak nedolžni mali ljudje.

• herman3 10:49 18.november 2024.

Zeleni psiho in dementni starec sta potisnila svet v 3.svetovno vojno. EU hlapci pa temu ploskajo. Ampak, ko bo konkretno počilo tudi njim ne bo ostalo nič,

Slayer 11:23 18.november 2024.

Podobnost z letom 1933 je zgolj naključna!!!

• Kmodri_ 21:36 19.november 2024.

V tej tekmi je Outlet absolutni zmagovalec! Mu ni para od nacistov, diktatorjev in fašistov v zgodovini človeštva!

Garancija 07:45 18.november 2024.

En čajček pol pa ajat

• atamama 07:05 18.november 2024.

Zdaj lahko samo dan za dnem gledamo gibanje ozračja -kam bo pihalo- naslednji dan. Ko, če bo prišlo do uporabe bo verjetno kakšen oblak za opozorilo. In upajmo da ne bo napoved vdor hladnega arktičnega zraka v evropski jug. In ...prikaži več če bo, ali bomo zmogli odstraniti evropske jastrebe in kako? Ali jih bomo postavili v sevanje in mi šli namesto njih v bunkerje? Težka se nam piše....

• Idioti 19:49 18.november 2024.

Pikzigmarka , kolk miljonov € je seboj prešvercala tista prasica od Zeleta ? Drugo , ste Pigzigmarka, Ptić in Nemška vohunka res tako maloumni , da se strinjate s Dementnežem , da rakete lahko letijo na Rusijo zato , ker ...prikaži več so tam Korejski vojaki ? Korejski vojaki so v RUSIJI in v Rusiji tako kot v SLO je lahko vsak , ki ga država povabi !!!!! Da ne bi flancal prazno slamo , se sploh zavedate kaj vas tri čaka , če bo prišlo do III.vojne ! Samo še naprej pihajte na dušo Dementnemu !!!! BAGRA !

Slayer 06:35 19.november 2024.

Točno to,popolnoma isto je,ko so pri nas Nato vojaki,ko imajo vojaške vaje!!!

• Idioti 20:10 18.november 2024.

Prihaja čas , ko bomo zgleda morali EU jci nasilno strmoglaviti svoje Vlade , ki nas peljejo v III.svetovno vojno in to na strani poražencev ! Bratje RUSI vrzite in ne čakat , TAKTIČNO bombo , tisto od 0.2KT na ...prikaži več na LVOV , da zbijete Poljakom vsako upanje , da bo ta del in mesto še kdaj Poljsko in da se bodo EU politiki VSRALI in bo takoj mir , ravno takšen kot ga je napovedal Trump v predvolilni kampaniji !

• jezero 06:57 19.november 2024.

Usrane gate na raje prodaja, ta Biden, kot Janpa.

• Idioti 20:36 18.november 2024.

Še v vednost politikom mal zgodovine : Ruska federacija je bila soglasna s pogoji sporazuma iz Minska ! Pa ga je angleška sodrga minirala. Če kdo misli , da bo RF podpisala prvi sporazum , ki ga bodo predstavili se ...prikaži veče je zajebal do nebes in še dlje . RF bo SAMA napisala pogoje sporazuma , na Zahodu bo pa samo podpiši ali pa se pejd pa atomske vojne !

• jakec42 15:29 18.november 2024.

Ja preden odide,bo naredil še večje sranje!

• Kmodri_ 20:32 18.november 2024.

Zelenemu naj pošlje paket jedrskih, ki s jih podarili Rusiji! Bo Putler končal v ruskem Polju... Samo povem..

• Idioti 20:43 18.november 2024.

Tolk si ruknjen v svojem antirusofilstvu , da se ne zavedaš glavnega in največjega dejstva, da ATAMS kakor tudi te tvoje atomske rakete , na cilj od samega starta lahko vodita samo USA in GB vojska in noben drug na ...prikaži več na tem svetu ! Zato jim bodo nazaj priletele iste takšne rakete s podmornic ob USA obali , eni in drugi ! Misliš , da se jim to splača ? Wall street bo povedal svoje mnenje glede tega .

• Kmodri_ 18:48 19.november 2024.

Briga mene za Amere!

• Ogledalce 09:14 18.november 2024.

Če je res bi to morali narediti že na začetku. Bi prihranili veliko ukrajinskih življenj.

• Anja1956 11:03 18.november 2024.

Ukrajinci ste čefurji !

Slayer 11:24 18.november 2024.

Sam sem vse kretene, ki so imeli na svojem profilu zastavo ukronacijev skenslav,a so ljudje lahko še bolj zabiti???!!!

NickMason 13:50 18.november 2024.

Slayer,bravo,saj nisi edini ,pa SDS-ovce isto.Plandemija je imela tudi nekaj dobrega,ne družiš se več z idioti,se je vse pokazalo v tem času kdo je kaj.

• Ogledalce 15:17 18.november 2024.

a vidva zastave vidita? lol

• Idioti 19:53 18.november 2024.

Kolk sti star ? Če si pa že odrasel si skregan z matematiko nasploh .

• Ogledalce 08:27 19.november 2024.

Matematika je preprosta. Uničene ruske kapacitete = več mrtvih rusov. Več mrtvih rusov manj mrtvih ukrajincev.

NickMason 08:33 19.november 2024.

Ogledalce,z lopatami in čipe iz pralnih strojev so čist ok,pa še vedno ukrajincem cel svet pomaga pa jim ne pridejo do živega.Ukrajinci so navadnu usraneti.Malo premisli ,s tujim orožjem se borijo,zdaj že pridejo na vrsto tudi vojaki ,ti boš pa ...prikaži več v prvi vrsti a ne,ko jih imaš tako rad

• Ogledalce 09:16 19.november 2024.

Nick: Ukrajinci so heroji. Ruska vojska je bila pred vojno druga najmočnejša v na svetu. Po začetku je postala druga najmočnejša v rusiji, sedaj pa je druga najočnejša v rusiji :) Seveda se borijo s tujim orožjem. Tudi ruski nacisti ...prikaži več se. Ti so že na stopnji ko uporabljajo tudi tuje vojake, korejce in islamske zavožence.

Slayer 09:25 19.november 2024.

Ti se raje v ogledalo poglej!!!

NickMason 09:28 19.november 2024.

OK,pridruži se ukrofilom ,ni treba potem v moje komentarje se mešat,podaj svoje mnenje solo ali pa komentiraj somišljenim.A misliš da bo kaj drugače ,če se bentiš ,žal ne bo nič drugače.Drgač pa politika razdeljuje ljudi,meni ZDA politika ni všeč in ...prikaži več potem avtom,atsko sem nasprotnik a ne,malo sutra,briga me za vse te norce.Rusom dam samo za prav in ZDA ne.Drgač pa se bi morali slovenci držat diplomacije ne pa da špilajo hlapce.

• Ogledalce 09:35 19.november 2024.

Nick: saj si se ti silil komentirat pod moj komentar. A ruski nacizem ti je pa všeč in potem lajaš tukaj bedarije. Aufera

NickMason 10:24 19.november 2024.

Komentiral sem Slayer-ju!!!!!! ,kar sem ti napisal že,drži se svojih jaz pa svojih,pa tudi on ni tebi nič hotel,podal je mnenje in to je vse ,jaz pa sem njemu.Za ukrofile vem da se ne splača sploh kaj komentirat ,ali drugače ...prikaži več povedano z ovcam se mi ne da ukvarjat

Slayer 11:38 19.november 2024.

Nick,komentar je bil namenjen ogledalu in ne tebi.

• Ogledalce 12:37 19.november 2024.

Nick: oboževalci ruskih nacistov ste vedno imeli težave z dojemanjem realnosti. To zna bit privzgojeno ampak je še vedno neumno.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.