ti prodajalka znanstvenega mednožja se zavedaj, da se boš znašla na sodišču, kamor bomo postavili tudi prestitutke, ki so ti dovolile vrteti tvoj umazani gobec
Zapreti vse beeeovicke,ultra zlocinbe tipa a la jajo, pomesti vso levo desno srednjo politiko in nastaviti nove mlade neobremenjene z zgodovino strokovnjake,sele potem bomo izplavali. DDokler
Zgleda da Stoychi ne more dat nekih oprijemljivih stvari. Glede zaporov pa je tako. Naredite nakj, vsekakor pa dokažite, da nekdo mora v zapor. Namreč o teh zaporih se govori samo pod Janševimi vladami, pod levimi pa je tišina. Zgolj… ...prikaži večj neka mala protestiranja, pa če prav gre pod levimi vladami še več denarja mimo "glavne cevi".
Recimo vzamemo samo velumni projekt ta levih: TEŠ6. Kaj se je zgodilo nič. Nišče ni niti prav pisnil, kaj šele da bi šli ljudje na ulico. Verjetno pa je samo pri tem projektu šlo v privatne žepe lepo število miljonov.… ...prikaži več. To me moti, ta politična usmerjenost, kar dejansko vsi politiki izkoriščajo. Recimo zanimivi mi je bil intervju z g. Pretnarjem glede ravnanja leve politike v mesecu januarju, sedaj pa so glasni v 3 pe me.
Kako hudiča je sedaj po besedah Beovičeve "vsak dan dragocen", če pa se v poletnem času, ko je na Hrvaškem zaradi zabav v Zrćah in podobnih destinacijah prišlo do močnega širjenja okužbe, ki so jo vračajoči turisti množično in NENADZOROVANO… ...prikaži več prinašali v Slovenijo, vladi sploh ni mudilo z zapiranjem meje??? TAKRAT SE JE OKUŽENOST NAJBOLJ RAZŠIRILA, poznejša testiranja so vsak dan odkrivala večje število okuženih! Ceno za uspešno hrvaško turistično sezono plačujemo sedaj!
Gantar in vlada niso opravičili pričakovanja, nasprotno neodgovorno so omogočili vnos okužbe iz žarišč na Hrvaškem. Odgovorni in pošteni bi v normalih demokraciji odstopili.
"Medtem ko je nemška vlada v šestih mesecih po izbruhu prvega vala epidemije pripravila 8.500 dodatnih postelj za bolnišnično oskrbo bolnikov s covid-19, slovenska vlada ni zagotovila niti ene dodatne postelje na intenzivnih oddelkih, niti ni zagotovila dodatnega osebja za… ...prikaži več oskrbo okuženih bolnikov. Kupovala je nekajkrat preplačano opremo, ki se je izkazala za neuporabno,"
8500 dodatnih postelj v Nemčiji bi pomenilo cca. 200 dodatnih postelj v Sloveniji. Vlada je pripravila celo bolnico Topolščica za ta namen, tako, da tvoj očitek ni točen.
Mar res zorman63! Je tudi tvoje generično bistvo LAŽ?
Ideja o Topolšici kot osrednji covid-19 bolnišnici opuščena, ukinjajo se nekatere zdravstvene storitve
14. Oct 2020, 12:26
Posodobljeno: 12:58 / 14.10.2020
Veliko je bilo letos propagande za brezplačno cepljenje proti gripi. Kdo od zdravnikov pa se zavzema za brezplačno okrepitev imunskega sistema, vsakodnevno informiranje o koristnosti D-vitamina, cinka, kisika in zmerna uporaba razkužil, ki slabijo imunski sistem...
https://www.zdravstveniportal.si/zdravje/pacienti/625/d-vitamin-koronavirus
Propaganda panike ne deluje več, ljudje so siti korone in strašenja, čuti se naelektrenost v zraku. Ne vlada, ne mediji nimate več kredibilnosti.
Kravetina lažniva, saj pa sploh ne smete mej zapret, kaj glumiš in se delaš pametno, z tem sračjim gnezdom na glavi,,
Nebuloze.
A lani smo imeli PODOBNO situacijo, da smo zapirali državo oziroma ljudi med občinami???? Leta 2019???? Ne da bi jaz vedel!!! Se kdo tega spomni??
Daj ne kompliciraj in ne obešaj se na vsako izrečeno besedo. Vsak se lahko zmoti.
Munja,Bojana ti ga mune od uzad v male možgane,ker velikih očitno nimaš?
ti prodajalka znanstvenega mednožja se zavedaj, da se boš znašla na sodišču, kamor bomo postavili tudi prestitutke, ki so ti dovolile vrteti tvoj umazani gobec
Politično prostituiranje .
Zapreti vse beeeovicke,ultra zlocinbe tipa a la jajo, pomesti vso levo desno srednjo politiko in nastaviti nove mlade neobremenjene z zgodovino strokovnjake,sele potem bomo izplavali. DDokler
Dokler ne bo padla vlada JJ, ne bo padel virus....
srčno upam, da se bodo akterji lažne covid-19 histerije čim prej znašli v zaporu in tam ostali vsaj 20 let
Kako pa veš da je lažna? Kakšne dokaze imaš? Glej Ustavile so se več miljardne tehnologije. S čim to lahko razložiš?
Stoychi malce drugače razume situacijo. Se pa popolnoma strinjam, da bi kar nekaj glavnih akterjev moralo končati v zaporu!
V bolnici imam meni drago osebo okuženo z Covid. Verjemi obstaja!
Zgleda da Stoychi ne more dat nekih oprijemljivih stvari. Glede zaporov pa je tako. Naredite nakj, vsekakor pa dokažite, da nekdo mora v zapor. Namreč o teh zaporih se govori samo pod Janševimi vladami, pod levimi pa je tišina. Zgolj… ...prikaži večj neka mala protestiranja, pa če prav gre pod levimi vladami še več denarja mimo "glavne cevi".
Recimo vzamemo samo velumni projekt ta levih: TEŠ6. Kaj se je zgodilo nič. Nišče ni niti prav pisnil, kaj šele da bi šli ljudje na ulico. Verjetno pa je samo pri tem projektu šlo v privatne žepe lepo število miljonov.… ...prikaži več. To me moti, ta politična usmerjenost, kar dejansko vsi politiki izkoriščajo. Recimo zanimivi mi je bil intervju z g. Pretnarjem glede ravnanja leve politike v mesecu januarju, sedaj pa so glasni v 3 pe me.
Ah, spet Bebović in kompanija.
Sem pa začuden, da je Bolnišnica Franja imela več postelj za bolnike, kot vse naše bolnišnice skupaj??
Kako hudiča je sedaj po besedah Beovičeve "vsak dan dragocen", če pa se v poletnem času, ko je na Hrvaškem zaradi zabav v Zrćah in podobnih destinacijah prišlo do močnega širjenja okužbe, ki so jo vračajoči turisti množično in NENADZOROVANO… ...prikaži več prinašali v Slovenijo, vladi sploh ni mudilo z zapiranjem meje??? TAKRAT SE JE OKUŽENOST NAJBOLJ RAZŠIRILA, poznejša testiranja so vsak dan odkrivala večje število okuženih! Ceno za uspešno hrvaško turistično sezono plačujemo sedaj!
Gantar in vlada niso opravičili pričakovanja, nasprotno neodgovorno so omogočili vnos okužbe iz žarišč na Hrvaškem. Odgovorni in pošteni bi v normalih demokraciji odstopili.
"Medtem ko je nemška vlada v šestih mesecih po izbruhu prvega vala epidemije pripravila 8.500 dodatnih postelj za bolnišnično oskrbo bolnikov s covid-19, slovenska vlada ni zagotovila niti ene dodatne postelje na intenzivnih oddelkih, niti ni zagotovila dodatnega osebja za… ...prikaži več oskrbo okuženih bolnikov. Kupovala je nekajkrat preplačano opremo, ki se je izkazala za neuporabno,"
Janša je po mojem mnenju prepričan, da je za vse kriv Šarec! Ti, ti, Šarec!
8500 dodatnih postelj v Nemčiji bi pomenilo cca. 200 dodatnih postelj v Sloveniji. Vlada je pripravila celo bolnico Topolščica za ta namen, tako, da tvoj očitek ni točen.
Mar res zorman63! Je tudi tvoje generično bistvo LAŽ? Ideja o Topolšici kot osrednji covid-19 bolnišnici opuščena, ukinjajo se nekatere zdravstvene storitve 14. Oct 2020, 12:26 Posodobljeno: 12:58 / 14.10.2020
točno tako MS! S TOPOLŠČICO NI NIČ! zorman63 pojej malo govna, da dobiš malo pameri!
pameti in ne pameri!
Veliko je bilo letos propagande za brezplačno cepljenje proti gripi. Kdo od zdravnikov pa se zavzema za brezplačno okrepitev imunskega sistema, vsakodnevno informiranje o koristnosti D-vitamina, cinka, kisika in zmerna uporaba razkužil, ki slabijo imunski sistem... https://www.zdravstveniportal.si/zdravje/pacienti/625/d-vitamin-koronavirus
❤️ ︍Ocenite moje fotografije tukaj - WWW.ES17.CLUB
Pej u pizdo al pa se jav Bojani za testno cashpyčko!