Lahko se vi cepite med sabo kolikor hočete...Mojih otrok ne boste..dvakrat kihne in je Covid mimo...Ste znoreli skupaj z Janezom ali kaj vam je ?!! Butalci zarukani..
.....in da so rezultati študije, ki jo je Pfizer predložil, pravzaprav zelo jasni.
A pišemo o istemu podjetju Pfizer, ki je v preteklosti plačalo ogromne kazni zaradi prirejanja rezultatov raziskav in podkupovanja zdravnikov?
Ga.Beović dovolj je, strokovnih nesmislov, kmalu bo treba za katastrofalno soočanje z ukrepi odgovarjati. In cepili boste otroke, na kakšni osnovi, verjamem, da tudi s privoljenjem in soglasjem staršev in skbnikov. Reklamirate cepljenje, kot edino alternativo, upam pa, da spremljate… ...prikaži več tudi napredek v razvoju zdravil. Hiteti je potrebno počasi in z razumevanjem stroke in znanosti.
Glede na strategije, ki jih nonstop spreminjate in zavajate , da mi samo kdo poskuša se dotaknit ali vsiljevat mojemu otroku mu lastnoročno odtrgam glavo....
Lahko se vi cepite med sabo kolikor hočete...Mojih otrok ne boste..dvakrat kihne in je Covid mimo...Ste znoreli skupaj z Janezom ali kaj vam je ?!! Butalci zarukani..
.....in da so rezultati študije, ki jo je Pfizer predložil, pravzaprav zelo jasni. A pišemo o istemu podjetju Pfizer, ki je v preteklosti plačalo ogromne kazni zaradi prirejanja rezultatov raziskav in podkupovanja zdravnikov?
Beovicka v penzion po KPK 7!!! Marš!
a v penzijo... jaz mislim da na Ig
Ga.Beović dovolj je, strokovnih nesmislov, kmalu bo treba za katastrofalno soočanje z ukrepi odgovarjati. In cepili boste otroke, na kakšni osnovi, verjamem, da tudi s privoljenjem in soglasjem staršev in skbnikov. Reklamirate cepljenje, kot edino alternativo, upam pa, da spremljate… ...prikaži več tudi napredek v razvoju zdravil. Hiteti je potrebno počasi in z razumevanjem stroke in znanosti.
Glede na strategije, ki jih nonstop spreminjate in zavajate , da mi samo kdo poskuša se dotaknit ali vsiljevat mojemu otroku mu lastnoročno odtrgam glavo....
če se na otroke spravte,zna kri tečt,tle se ti pa odtrga do konca,boste ljudi pripeljali do točke ko več nimaš kaj izgubit
In mi starši bomo pa kar pustili, da nam otroke cepite? Poskusite!
opa ne bo slo. dokler ne dobite redne odobritve cepiva, se igrali z usodo otrok ne boste.
Tudi potem ne! Ker EMA in WHo tudi zavajata. Narod je izgubil zaupanje v strokovnjake in vlado, to zaupanje bo težko nazaj vzpostaviti.
Samo preko mene mrtvega se boste mojih otrok dotikal. Tistemu ki bi ga cepu potrgam roke in noge pa čće grem v zapor do konca življenja.. zločinci