Ja to je pa že res vrh ledene gore...Ma le kaj si ta naša država gre... Pjunem fris vsakemu ki bo od mene zahteval neko dokazilo. Za moj denar se pa nima kdo kaj brigat čigav je jih… ...prikaži več absolutno ne briga.
Da je ta stran že zdavnaj zgubila kredibilnost je jasno. Temu navkljub, nekaj faktov:- z NOBENO kartico ni možno dvigniti 4.000 € na bankomatu (razen, če je imetnik Chuck Norris)- na bančnih okencih SE NIKOLI ne sprašuje, od… ...prikaži več kod je izvor denarja,- Andreja Basle je POLPISMENA,- še eden v vrsti vaših nepreverjenih nebuloz, Polonci je lahko ta članek v sramoto.
Kakšen "espe", a ste nepismene opice na Žurnalu ?!?
ali res ne gre noben članek mimo lektorja?
** Komentar je bil zaradi neprimerne vsebine odstranjen **
Na bankomatu dvignil denar in potem šel plačat položnice??? Ja, in potem svizec zavije čokolado.
Niso, ENELBE so pa prav napisal.....
Podpis. Sploh nisem takoj skapiral besede "espe"
Ja to je pa že res vrh ledene gore...Ma le kaj si ta naša država gre... Pjunem fris vsakemu ki bo od mene zahteval neko dokazilo. Za moj denar se pa nima kdo kaj brigat čigav je jih… ...prikaži več absolutno ne briga.
** Komentar je bil zaradi neprimerne vsebine odstranjen **
Tipičen primer s.p. in utaja davkov. Delo brez računa. Dener se pa kar v vrečah nosi okrog.
Naj me vpraša od kje denar, sam rečem KAJ TE KU**C BRIGA! naslednje pa: zapiram račun, grem na drugo banko, daj mi preostali denar.
Da je ta stran že zdavnaj zgubila kredibilnost je jasno. Temu navkljub, nekaj faktov:- z NOBENO kartico ni možno dvigniti 4.000 € na bankomatu (razen, če je imetnik Chuck Norris)- na bančnih okencih SE NIKOLI ne sprašuje, od… ...prikaži več kod je izvor denarja,- Andreja Basle je POLPISMENA,- še eden v vrsti vaših nepreverjenih nebuloz, Polonci je lahko ta članek v sramoto.