Vse sosednje države se organizirajo, utrjujejo meje, sprejemajo in spreminjajo zakone za pravno podlago ukrepanja proti emigrantom, sami mi ne storimo ničesar. Kot, da jih željno pričakujemo.
Avstrijci in tudi druge sosednje države mejo s Slovenijo hermetično zapirajo in uvajajo režim, ki bo 100% preprečeval emigrantom prihod čez mejo iz Slovenije, iz Avstrije v Slovenijo pa jim bo meja odprta.
Pa kaj se bunijo, namesto da bi vaje naredili skupaj. Bi se vsaj kaj a učili. Ma imajo Avstrijci srečo s tem Kurtom, mi pa se nadejamo vaškega homuristo imeti za premiera vlade.
Vse sosednje države se organizirajo, utrjujejo meje, sprejemajo in spreminjajo zakone za pravno podlago ukrepanja proti emigrantom, sami mi ne storimo ničesar. Kot, da jih željno pričakujemo.
saj pri nas znajo samo krast in lagat, prokleti smrdljivi osli
Avstrijci in tudi druge sosednje države mejo s Slovenijo hermetično zapirajo in uvajajo režim, ki bo 100% preprečeval emigrantom prihod čez mejo iz Slovenije, iz Avstrije v Slovenijo pa jim bo meja odprta.
Odnos Slovenije je hlapčevski do Bruslja ,zato z nami pometajo vsi od Kosova naprej . Nomenklatura nas je prodala za stolčke v Bruslju .
@ode- za kaj pa naši ne sodelujejo s temi sosednjimi državami.. ?? !!
Pa kaj se bunijo, namesto da bi vaje naredili skupaj. Bi se vsaj kaj a učili. Ma imajo Avstrijci srečo s tem Kurtom, mi pa se nadejamo vaškega homuristo imeti za premiera vlade.
Ravnanje Avstrijcev je pravilno in pičakovano. Našim rdečim komunajzarjem pa velika zaušnica in nezaupnica. Res sramota za SLO.
Komunajzerji? Kdo so ? Ali imajo imena ?
@maresem .. sramota za Slovenijo si ti in tebi podobni, ki dajejo prav Nemcem in Avstrijcem. Tipični izdajalci,
Dragi emigranti! Slovenistan, vaša nova domovina, Vas želno pričakuje. Dobrodošli!
popušili smo ga. Sam še mal...
Avstrijci lahko na svojem ozemlju pocno kar zelijo.Kaj to nase bedake moti?