V vsako intervencijsko vozilo namestite močnejše sirene, kamere in bull bare, spremenite zakon, povečajte kazni za oviranje, pa boste videli, kako se bodo vsi odmikal! Preprosto, če je volja tistih, ki vladajo!
Bil sem v tem simulatorju, opravil par voženj. Moje mnenje je da je ta simulator čisto pretiravanje, sama simulacija vožnje ni nevem kaj sem v otroštvu veliko iger preigral in so bile boljše kot ta ki je najbrž veliko veliko… ...prikaži več denarja. Skratka sem voznik in od tega simulatorja nisem odnesel ne vem kaj.
Žal.
V vsako intervencijsko vozilo namestite močnejše sirene, kamere in bull bare, spremenite zakon, povečajte kazni za oviranje, pa boste videli, kako se bodo vsi odmikal! Preprosto, če je volja tistih, ki vladajo!
Bil sem v tem simulatorju, opravil par voženj. Moje mnenje je da je ta simulator čisto pretiravanje, sama simulacija vožnje ni nevem kaj sem v otroštvu veliko iger preigral in so bile boljše kot ta ki je najbrž veliko veliko… ...prikaži več denarja. Skratka sem voznik in od tega simulatorja nisem odnesel ne vem kaj. Žal.
@MIH - Vse kao "varnost-trening" voznika. V resnici pa najprej zaslužek "našega" posameznika..
Absolutno je potrebna sprememba zakonodaje.