Tisti "turisti ",ki jih ti opisuješ ,niso delovna sila ....by theway ,meja ni zaprta za ljudi z veljavnimi dokumenti in takšne v Avstriji tudi zaposlijo ....tk da ne na pamet
turisti so predvidevam da ilegalci ? Sem delal s temi ljudmi in če pride točno na šiht je že velik dosežek! Ta folk v življenju ni delal, so samo fušarili. Takih delavcev še avstrijci nočejo vec
Ej smoljak,( razumeš očitno, ne!) nič nepismen, ti razložim..EU politika je pristala na uvoz migrantov- turistov in še vedno jih uvaža. Po tem takšnem, naj jim delajo. To, da meja ni zaprta, delno , a ne, za vas dnevne migrante,… ...prikaži več vem, in me nič ne briga , če gor delaš. Naslednjič ne steguj prstov pod mojim komentarjem. Mene tvoji pogledi na članek ne zanimajo!!!
Vsak dan skozi naše Posavje po 100 turistov. Prav vam je Avstrija, kaj zapirate mejo s Slovenijo?
Tisti "turisti ",ki jih ti opisuješ ,niso delovna sila ....by theway ,meja ni zaprta za ljudi z veljavnimi dokumenti in takšne v Avstriji tudi zaposlijo ....tk da ne na pamet
smoljo ne ti meni, tk na pamet, po tvoje je boljše da ostanejo v Sloveniji?
turisti so predvidevam da ilegalci ? Sem delal s temi ljudmi in če pride točno na šiht je že velik dosežek! Ta folk v življenju ni delal, so samo fušarili. Takih delavcev še avstrijci nočejo vec
Zoo,ne vem v kaj ti mesaš ilegalce in ljudi iz Slovenije ,ki hočejo delat gor ???? Ce pa ne znaš prebrat ,kar sem napisal ti pa jaz nisem kriv ...
smoljo, uvozili so jih po nareku koga? , pol si jih naj imajo. To da delaš gor, me pa sploh ne zanima.
Zoo ,ocitno si nepismen ....še članka ne znaš prebrat ,kaj šele komentarjev ....brezveze s tabo zgubljat besed
Ej smoljak,( razumeš očitno, ne!) nič nepismen, ti razložim..EU politika je pristala na uvoz migrantov- turistov in še vedno jih uvaža. Po tem takšnem, naj jim delajo. To, da meja ni zaprta, delno , a ne, za vas dnevne migrante,… ...prikaži več vem, in me nič ne briga , če gor delaš. Naslednjič ne steguj prstov pod mojim komentarjem. Mene tvoji pogledi na članek ne zanimajo!!!
Zooo rožle ....blage veze nimas ,kr neki nabijaš ...o ja in nepismen ...fulll...spoki ...v glavnem si bluzator
kr neki..fulll ..spoki...hahaha...odlično 5!
Zanimivo, po kovidu kar naenkrat manjka (zdravih?) delavcev.
Če je rekordna nizka brezposelnost potem logično da bo manjkal delavcev.
V avstriji dela 88% vseh moskih. V sloveniji pa imamo 900 tisoc zaloslenih in samozaposlenih. In 660 tisoc upokojencev