Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan.
pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Ti si resnično pameten. Čisto na vse se spoznaš in pronicljivo opažaš totalno nesposobnost vseh, ki karkoli naredijo. Me zanima, kaj delaš ti, še bolj pa kako?
Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Očitno pišejo vremensko napoved isti avtorji kot Covid napovedi, če slučajno kdaj kaj uganete, se to naslednji dan spremeni...
Ti si resnično pameten. Čisto na vse se spoznaš in pronicljivo opažaš totalno nesposobnost vseh, ki karkoli naredijo. Me zanima, kaj delaš ti, še bolj pa kako?
Torej bo malo manj dežja, v ponedeljek zjutraj pa bo ponekod malo večja pozeba. Se pravi, da napoved niti ni tako drugačna.
Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m
pri nas se vremenska napoved ne splača spremljat,redkokdaj kaj pogruntajo,pišejo sam da se nekako plača opraviči
V nikalnem stavku se reče se vremenske napovedi (2. sklon in ne 4.) Preden pisariš neumnosti, se vsaj slovensko nauči!
v rt se kavsn,ampak itak ne razumeš