No tole nekaj nad 30 stopinj celzija je povsem navaden poletni dan in,+, ko bo decembra minus tri stopinje pa boste pisali o sibirskem mrazu, da vam jebem mater rumeno senzacijsko...
Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu.
tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
a sedaj ste pa vreme sredi avgusta našli za teater in igro ? Nič nenavadnega ni, da je kakšen dan malo bolj vroče, pa kaj ? Tudi požari so stalnica, pa potresi in poplave tudi.
No tole nekaj nad 30 stopinj celzija je povsem navaden poletni dan in,+, ko bo decembra minus tri stopinje pa boste pisali o sibirskem mrazu, da vam jebem mater rumeno senzacijsko...
Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
a sedaj ste pa vreme sredi avgusta našli za teater in igro ? Nič nenavadnega ni, da je kakšen dan malo bolj vroče, pa kaj ? Tudi požari so stalnica, pa potresi in poplave tudi.