Šport /sport/zimski-sporti
50858 ogledov

Andrej Stare najboljše prihranil za konec: "Resnica o mojem odstrelu"

Komentarjev 33
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Friderik1950 14:22 25.marec 2025.

Pravzaporav dobrih komentatorjev nimamo več. Večina se jih s piskavim glasom preveč dere v mikrofon kot, da ne vedo, zakaj ga sploh imajo, sploh pa moraš za komentiranje imeti kot prvo neki stil in pravo barvo glasu.

luckyss1 12:18 25.marec 2025.

Ja, Stare je legenda in Planici bo vedno nekaj manjkalo odkar ga ni za mikrofonom....

Leon 12:31 25.marec 2025.

Menda pride na dom po naročilu ?

• ico8 13:59 25.marec 2025.

O ja, manjkal bo predvsem sankistom, hik-hik🥳🥳🥳🤡

• LolekinBolek 12:23 25.marec 2025.

Samo zaradi komentiranja g. Stareta sem se navdušil za gledanje atletike. Komentiranje je bila čista poezija. O Planici pa sploh ne bi....brez njega Planica ni prava Planica....Jelko, tebe je pa lahko sram, da nisi zrihtal povabila.

Leon 12:31 25.marec 2025.

Res se mi smiliš ! Ti pa atletika ...hahaha

Leon 12:32 25.marec 2025.

Pijanec se spreobrne, ko se v jarek zvrne ...ljudski rek.

• munja 12:42 25.marec 2025.

Leon imaš dokaz, na dan z njim????

Leon 12:49 25.marec 2025.

munja ...ti si dokaz ! Kdor nima virusa enoumja lahko na spletu vse preveri !

• Idioti 15:03 25.marec 2025.

Sej ni Jelko ampak je Petek šef !

metod7 22:48 25.marec 2025.

Gospod Stare.., moj najgloblji poklon!

• Idioti 16:16 25.marec 2025.

Da ni blo bifeja Turista in Žita v ul. Moše Pijade - Kolodvorska - , bi bili nealkoholiki vsi na TV in Radiju SLO !

krucefix123 12:46 25.marec 2025.

Večinoma tekem skokov in poletov zdaj sploh ne gledam oz. kar pozabim,pri Staretu pa bognedaj,že uro prej sem čakal,pri njemu sem se počutil še bolj slovenca,danes je bolje da se obesiš pri vsem kar se dogaja,nimamo niti enega ,ki bi ...prikaži več ga radi slišali,sami razvajenci in podtaknjenci

Leon 13:37 25.marec 2025.

...počutil si se slovenca z malo začetnico ! Hahaha

uros8 14:34 25.marec 2025.

Nihče ni nezamenljiv. Razen Janeza. Ampak tudi on je že krepko v drugi polovici.

• Idioti 15:10 25.marec 2025.

Da je RTV privatna , se bi upoštevala želja gledalcev , tako pa je državna in boli Q šefe na RTVSLO koga nam bodo dal za komentatorja ! Sreča pa je tu EUROSPORT , kjer je komentator navdušen nad uspehi ...prikaži več naših . Pa lepo je slišat , da nas drugi hvalijo . VODSTVU RTV SLO , STARE je najboljši , pa če je mrtvo pijan , kot vi vsi skupaj trezni ! JASNO !

• Idioti 15:25 25.marec 2025.

JELKO GROS , vsaka čast za komentiranje . Ampak a ti je kdaj in ali ti bo kdaj padlo na pamet , da zjebeš sodnike tako , da bodo sodili po tistem , kar so skakalci pokazali in ne kar ...prikaži več oni vidijo verjetno tudi pijani s svojimi očmi iz 100m oddaljenosti . Če je Tonač lahko obrnil na glavo Svetovni pokal pri alpincih , a te ni nikoli vsaj malo zamikalo , da narediš KONČNO RED pri SODNIKIH !! Mene sodniki spravijo v živćni zlom , ko vidim kako ocenjujejo in koga ! KRAFT JE NAJVEČJI LOPOV OD VSEH !

• Idioti 15:30 25.marec 2025.

Za tiste , ki ne razumejo kaj je telemark .Telemark ni sonožni doskok in potem porivanje ene noge naprej v telemark , ampak je doskok na vsaj 20-30cm z eno nogo napraj od druge ! Imate počasno ponovitev pa glejte ...prikaži več . Sedaj se je malo popravil in je iz 1 sek. zamude prešel v 0.2 sek iste . Minister Jelko pa nič , bi rekel Levstik !

• Idioti 15:51 25.marec 2025.

No ko smo že pri skokih , moj je sicer terenski v Brstnino na eni od 2 polic , ki sta bili ali sta pa še 34 m . Pri zadnjem skoku sem pa brez špice ostal , ker so ...prikaži več smuči Slovenijašport SQUAW VALLEY 1960 lesene , modre z belo črto okoli , tako vsekale na trd sneg , leta 1966 . V Planici sem se pa spustil od mostu 90m . 1974

• Yanez 13:19 25.marec 2025.

Upam, da je Stare po letu odmora končno že ugotovil zakaj in kje se izriše zelena črta pri skokih. Vedno je namreč nekaj preračunaval, namesto, da bi pogledal mesto doskoka in ob normalnem slogu leta in doskoka v 90% pravilno ...prikaži več ugotovil, ali je skakalec prevzel vodstvo. Mislim, da je od vseh reporterjev rekorder ne samo po starizmih, ampak tudi po netočnih napovedih. Z njegovo knjižico zapiskov navkljub, kar je za današnje čase predpotopno. Povozil ga ni samo alkohol, temveč že davno tudi čas...

• Idioti 15:19 25.marec 2025.

Jebala te zelena črta , da te jebala , saj jo ti vidiš a ti jo more kdo risat na ekran ?

• 4krogci 15:23 25.marec 2025.

Ah zapitek.....pa vse zenske pacientke, ki niso imele pomislekov glede golote oz. nastavitve pred njim so ble tud po par mescev na bolniskih, p ajim nic ni blo......da o njegovem besednem zakladu sredi hodnika v centru Murgle ko je nepoznane ...prikaži več mimoidoce stranke sprasval če se ki porivajo v kanalizacijo (rit)...in podobne zadeve!

• Idioti 16:07 25.marec 2025.

In kaj ? Spraševal je iz svoje stroke , kajti sex je pol zdravja , ostalo je ne kadit in pit

• Sellina 23:37 25.marec 2025.

!!! Vroča dekleta čakajo na vas na -- Sexy24.mom

• Idioti 15:18 25.marec 2025.

Z njim smo imeli PRAZNIK v PLANICI , kajti tudi tam je tako vzdušje , sedaj s temi trezveznjakoviči , pa imam občutek , da v Planici ni nobenega jurčka , nobenih čevapov ampak je to postal STERILEN DOGODEK ! ...prikaži več STARE je edini , ki si je dovoil zasmejavati SODNIKE in njihove ocene , Jelko je pa tih kot rit !

• Majazmaja 13:29 25.marec 2025.

Ni ok, da po toliko letih komentiranja ni dobil akreditacije za Planico, ampak nimamo druge plati te medalje. Dejstvo je, da gospod s svojimi večkrat šovinističnimi, seksističnimi in/ali nesramnimi komentarji ni bil primeren komentator, poleg tega je večkrat deloval "v drugih sferah".

• Idioti 15:11 25.marec 2025.

Ne seri !

• Idioti 16:01 25.marec 2025.

Dejmo razčlenit od ne vem kje vzeti ta tvoj videni šovinizem . Mogoče skačejo Cigani , Mađari al kakšen naš Italijan , skačejo Hrvati , Bosanci , Srbi , Makedonci ? A skačejo ? Vsi drugi ne spadajo v pojem ...prikaži več šovinizma na naših prostorih ambak nacionalne zavesti . Če se jaz zajebavam na račun vseh zahodnih sosedov , to ni šovinizem ampak nacionalna zavest in ponos .

• Vespucci 16:34 25.marec 2025.

Ultra zapiti idiot na potenco! Parazit ljudi!

• Ender3 12:55 25.marec 2025.

Legenda nikoli ozdravljenega alkoholika in smrkača.

• timja 22:04 25.marec 2025.

pa včasih anštendik nalitega....hokej SLO- kockastim, so ga v drugi tretjini kar skinili

mahatma2 13:15 25.marec 2025.

Prav nihče tega vulgarnega pijanca ne bo pogrešal, razen peščica enakovrednih omejencev.

• leonardo 09:49 26.marec 2025.

Jaz ga bom pogrešal, pa nisem noben omejenec, vsaj zdi se mi, da nisem, razen če sem zate!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.