In zakaj bi moral nekdo glasovati glede na trende ali pa glede na regijsko pripadnost. Tak sistem je že na Evroviziji in je brez veze. VEDNO je treba glasovati po lastni vesti.
*** Hrvaški novinar Zdravko Reić je Luko postavil na prvo mesto, za njim pa Griezmanna, Ronalda, Mbappéja i Kana. ***
ZAKAJ Hrvat ni dal glasu Oblaku? Pričakuje pa, da DOKTOR glasuje za Modrića.
Niso problem niti užaljeni Hrvati niti pijandura Stare. Problem ste vi, nesposobni pisuni, ki delate novice iz nepomembnih podrobnosti, ob tem pa niti ne veste, da je starosta moškega spola.
Stare ni niti starosta niti legenda novinarstva, je narcisoidni in bahati kvazi doktor,žaljiv do športnikov in nestrokovni gostilniški komentator...Ne vem ,kdo ga je določil za glasovanje in na podlagi česa se upošteva njegovo mnenje !!!
Bravo Križar. In ali ni Drejc prav tako žaljiv do Stareta kot je napisal, da je Stare do športnikov. Meni pa so njegovi dovtipi všeč. Če ne bi bilo Stareta, bi bili komentarji kaj borni, pa pir gor ali dol!
Stare klobuk dol pred teboj!!!! Bravo!!!!! Kurbe Hrvaške niso dale glasu za Oblaka a ne???? Bravo Stare tako dalje!!!!!
Mislim,da je glasoval popolnoma pravilno.Bravo Stare
Domov si ga pelji naj ti popestri večer.
Bravo Stare!!!! Toooooo!!!!!
In zakaj bi moral nekdo glasovati glede na trende ali pa glede na regijsko pripadnost. Tak sistem je že na Evroviziji in je brez veze. VEDNO je treba glasovati po lastni vesti.
*** Hrvaški novinar Zdravko Reić je Luko postavil na prvo mesto, za njim pa Griezmanna, Ronalda, Mbappéja i Kana. *** ZAKAJ Hrvat ni dal glasu Oblaku? Pričakuje pa, da DOKTOR glasuje za Modrića.
Kaj te hrvati norijo saj si ni zaslužil zlate žoge je najmajn 10 igralcev boljših kot on in to brez messija in ronalda nejmara
ma hrčki blesavi...nacisti prve lige..
Niso problem niti užaljeni Hrvati niti pijandura Stare. Problem ste vi, nesposobni pisuni, ki delate novice iz nepomembnih podrobnosti, ob tem pa niti ne veste, da je starosta moškega spola.
Stare je samo stari nogometni ljubitelj piva Union . Skratka nesposoben zdravnik,ki se je poizkusil v najbolj gledani panogi . Nula .
Stare ni niti starosta niti legenda novinarstva, je narcisoidni in bahati kvazi doktor,žaljiv do športnikov in nestrokovni gostilniški komentator...Ne vem ,kdo ga je določil za glasovanje in na podlagi česa se upošteva njegovo mnenje !!!
Bravo Križar. In ali ni Drejc prav tako žaljiv do Stareta kot je napisal, da je Stare do športnikov. Meni pa so njegovi dovtipi všeč. Če ne bi bilo Stareta, bi bili komentarji kaj borni, pa pir gor ali dol!
Naj vam popestrijo večer s trojčkom . Hihihi
Napisal bi še kaj samo nočem žaliti drugače spolno usmerjenih.
@križar .........imam sestre ! Zakaj vprašaš ? Daj številko te pokličem .