Za tako napovedovanje IJS ne rabimo. To je vedel vsak povprečen državljan že spomladi. Bo treba posvečenim zbrati denar za kak m daljšo jahto ali avto do naslednjih počitnic, zato se bodo stari ukrepi ponovno zvrstili...z malce dodane prisile za… ...prikaži večza tiste, ki še niso prostovoljno ponudili svojega telesa za klinično preizkušanje genske terapije ...
EU protektorat pač.
cizelj, beovič ,krek in ostali.. zapomnite si.. če sem necepljen lahko umrem od covid-19, če sem pa cepljen pa lahko umrem od covid-19 in od stranskih učinkov cepljenja. zdej pa naredite matematično formulo, ki bo ti dve spremenljivki definirala in… ...prikaži večin povejte kolk možnosti za smrt imam v prvem in kolk v drugem primeru. p.s. cca18 mesecev je minilo do pojava c-19 v sloveniji, pa sem še vedno živ in pa negativen. kolk je to čudn. sicer sem včeri jedu sladoled, me mal skrbi, ker so vsi strupen.
Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu.
tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Strokovnjakom za jedrsko fiziko, ki se na epidemije spoznajo kot zajec na boben, pa bi že morali verjeti :-)))
Se pravi, da omejitev gibanja na občine na trka na vrata. Blesavost brez primere. Ta Leon Cizelj je fizik, ne pa šlogarca. Naj se malo zresni. 😡
Cizelj dovolj bo, IJS je resna ustanova! Ne sramoti je!
Žalostno ,da meče slabo luč na ostale strokovnjake in inštitut .
Za tako napovedovanje IJS ne rabimo. To je vedel vsak povprečen državljan že spomladi. Bo treba posvečenim zbrati denar za kak m daljšo jahto ali avto do naslednjih počitnic, zato se bodo stari ukrepi ponovno zvrstili...z malce dodane prisile za… ...prikaži večza tiste, ki še niso prostovoljno ponudili svojega telesa za klinično preizkušanje genske terapije ... EU protektorat pač.
Traparija. Dokler so bolnišnice prazne imamo lahko magaro 10k pozitivnih na dan. Zdaj je pa tega štetja prehlajenih DOST
Cizelj naj se upokoji po pkp7 in naj neha s fizikalnimi metodami strašiti ljudi. Kok mu JJ plačuje za sloganje.
cizelj, beovič ,krek in ostali.. zapomnite si.. če sem necepljen lahko umrem od covid-19, če sem pa cepljen pa lahko umrem od covid-19 in od stranskih učinkov cepljenja. zdej pa naredite matematično formulo, ki bo ti dve spremenljivki definirala in… ...prikaži večin povejte kolk možnosti za smrt imam v prvem in kolk v drugem primeru. p.s. cca18 mesecev je minilo do pojava c-19 v sloveniji, pa sem še vedno živ in pa negativen. kolk je to čudn. sicer sem včeri jedu sladoled, me mal skrbi, ker so vsi strupen.
IJS ni nič v primerjavi z Pomorsko fakulteto Piran, tam so ocene na °% natančne, in teh izračunov se je treba bat, ne pa IJS!!!🤣
oranžna faza, rdeča faza sledila bo tudi črna faza predvsem za vse tiste, ki napovedujejo in izvajajo te lažne faze
delta laznivski ponarejevalci podatkov
Lani manj okužb in nihče cepljen. Je to samo meni čudno?
Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
zgleda , da se je spet preveč dnarja nabral, pa je treba spet malo premzat, pa kaj zapret ... vojne še zdaleč ni konec
dajte tega Kreka poslat na shujševalno, pa bomo vsi zdravi ! Kaj ne vidite da si uničuje zdravje z pretiranim žretjem...a to naj bo naš vzornik ?
ARSO sporoča ,da prihajamo v rdečo cono .
lockdown prosim.
Lockdown v tvoji glavi .
Leon, si me prehitel. Kaj moreš, če so pa to osebe z IQ sobne temperature!!!