Ustavno sodišče naj izda odločbo vremenu,da nima pravice do toče,poplav in močnih vetrov in naj izda še odločbo o deložaciji oziroma izgonu delte iz republike Slovenije.
Žalostno je,da takšna slavna inštitucija ,kot je bila da se proda zarad 1.tipa.Zakaj pa IJS ne razvija aplikacije,saj mnda ja majo dr.znanosti tam,al kk ?
Reaktorski fiziki, napovedujejo epidemiološko prihodnost ?. Težko razumeti, še težje doumeti normalnim državljanom. Kakšni kekci nam kreirajo življenje !
Ko znanost nekaj trdi, butelni to takoj zanikajo. Pač ne razumejo in se jim oprosti. Ob takšnih se spomnim onega vica o Mujotu, ko ga vprašajo, če bi bil raje glup ali lep? Pa je Mujo odgovoril, da je rajši… ...prikaži veči glup, ker je lepota minljiva...
Seveda, konec počitnic za sodišča, JU, parlamentarce, potem je treba spet vse zapreti. Prokleti lažnivci. Ne da se jim več delat pa je treba vse zapreti.
Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu.
tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Zdaj ko so vladniki izkoristili dopuste nas zopet pitajo z svojimi brihtnimi napovedmi,vrh glave jih že imamo,samo kovid pa covid ali ne znajo še kaj drugega!
jest pravim, sprejmite čimprej ovbezno cepljenje in pocepite teh 2 miljona osebkov v tej državi. kaj bo pa potem ? verjetno tako kot v reklami za kalodont izpred let.. saj je vse rdeče.. le kako boste potem si še zmišljevali… ...prikaži več valove in lockdavne in zapore in plačne dodatke.. sam da ne boste pogruntal, da smo vsi ratal stekli od cepiva, pa da mormo biti zaprt in na ketni, vi pa vehementno priznali-- da se sami le niste cepil.
Pacientom na IJS se je stanje od včeraj poslabšalo .
Samo ti si pa v Hrastovcu.
Leon,pacient si ti
Leon anti cepilec, imaš šanso
Kakšna bo napoved za jutri ? Glede na slabo vremensko napoved ali se bo stanje poslabšalo ?
Tebi se na dnevni bazi,dal sem ti za kinder jajček in samo v okrožju Hrastovca,zato da se ne zgubiš.😲😨🤡
ARSO je napovedal oranžni alarm ? Kako bodo ukrepali strokovnjaki IJS ?
Ustavno sodišče naj izda odločbo vremenu,da nima pravice do toče,poplav in močnih vetrov in naj izda še odločbo o deložaciji oziroma izgonu delte iz republike Slovenije.
Kacin prisel z dopusta s sabo privlekel okužbo in jo širi dalje. Je bil kar z barko v zrcah
Plačanci oblasti IJS (Inštitut babe Vange) napovedujejo tako, kot jim ukaže politika!
Žalostno je,da takšna slavna inštitucija ,kot je bila da se proda zarad 1.tipa.Zakaj pa IJS ne razvija aplikacije,saj mnda ja majo dr.znanosti tam,al kk ?
Reaktorski fiziki, napovedujejo epidemiološko prihodnost ?. Težko razumeti, še težje doumeti normalnim državljanom. Kakšni kekci nam kreirajo življenje !
In kakšni retardi jim ne verjamejo.
spet nabivajo lazi
Koliko IQja še moraš dobiti, da boš ugotovil, da ni laž.
@Frice koliko ga rabiš ti da je to čista laž
Ko znanost nekaj trdi, butelni to takoj zanikajo. Pač ne razumejo in se jim oprosti. Ob takšnih se spomnim onega vica o Mujotu, ko ga vprašajo, če bi bil raje glup ali lep? Pa je Mujo odgovoril, da je rajši… ...prikaži veči glup, ker je lepota minljiva...
Mujo in ti dva debila
Ne more brez žalitev !!
tole je daleč od znanosti, samo plačano nakladanje
Jedrski fizik in medicina ,matr greta vkup
Seveda, konec počitnic za sodišča, JU, parlamentarce, potem je treba spet vse zapreti. Prokleti lažnivci. Ne da se jim več delat pa je treba vse zapreti.
Aja še to cepljenci širijo bolezen, ker jo lahko, ostali zbolijo in ostanejo doma
Drva sem že preskrbel,lahko sem do junija drugo leto doma
Uradna kar antena 15 oktobra
Ponavljam . Če bi Josef Stefan to videl kar počne ta gospoda bi zahteval da se inštitucija ne zasluži njegovega imena.
Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Očitno dobijo premalo plačo za svoje delo,da morajo še dodatno vedeževati.
Zdaj ko so vladniki izkoristili dopuste nas zopet pitajo z svojimi brihtnimi napovedmi,vrh glave jih že imamo,samo kovid pa covid ali ne znajo še kaj drugega!
Tko hitro kot ti trosijo neumnosti se še komentirat ne da. Zato en diplomatski: Pejte u k....!
jest pravim, sprejmite čimprej ovbezno cepljenje in pocepite teh 2 miljona osebkov v tej državi. kaj bo pa potem ? verjetno tako kot v reklami za kalodont izpred let.. saj je vse rdeče.. le kako boste potem si še zmišljevali… ...prikaži več valove in lockdavne in zapore in plačne dodatke.. sam da ne boste pogruntal, da smo vsi ratal stekli od cepiva, pa da mormo biti zaprt in na ketni, vi pa vehementno priznali-- da se sami le niste cepil.
Letos nam pa niti enega meseca poletja v miru ne privoščijo. Itak da bomo septembra rdeči, če so vladniki tako rekli, tako bo.