Jah no, kdo pa je danes pripravljen visoko plačati obrok, ki ga moraš iskati po krožniku s povečevalnim steklom?Mogoče je zanimivo, ko gospa s pinceto nalaga krožnik za prvo stran časopisa ali revije,za večino ljudi pa to ni sprejemljivo!
ja no gostilna je neki druzga kot pa restavracija v nočitvenem objektu. turist je lačen po dnevnem kopanju, posebej še otroci so znani kulinarični zanesenjaki. jest če plačam nastanitev z penzionom se hočem tam najest , ne pa da moram… ...prikaži več po obroku iskat eno restacracijo da sem bom nasitil. in to tem mišelinkotom ne kapne, da če hočem gledat umetnino grem v galerije, ne v restavracijo.
4krogci ti bom razložil moje pisanje takole... sindikalni politniški dom in menza v tem domu. kuha pa Ana Roš z njenimi posebnostmi.. se bodo tam najedli al nagledali, al želijo obrok al predstavo. mene ne zanima restavracija,katero po želji obiščem,… ...prikaži večm, tako kot opero, kino ali podobno ustanovo. če je moj dopust v hotelu in naročim 3 obroke na dan in jih plačam, potem se želim tam nasitit, ne pa da lačen tavam po dopustnišlem kraju in iščem hrano.
Slovenc bi slovenca utopil v kaplji vode. Jaz bolj razmisljam, dada so se hrvati srbi lotili tega s figo v zepu. Pobrali bomo,znanje potem pa po svoje mogoce nam pa rata michlenka. Ta scenarij je bolj verjeten
ze res da je to njihov stil, samo v takih resortih se tega negrejo...glede pa na to, da imajo tudi svoje lastne vrhunske kuharje valda bodo zvezdo dobil s svojim. Pa tud bodmo posteni...z Ano je nebi. Z njenim bivsim… ...prikaži več možem in ekipo v hisi franko..eee to pa ja!
Tale pogrom v komentarjih je imo precej neumesten. Baba je konec koncev dobila Miškolinovo zvezdico al kaj že. A so potem uni totalni bebci in so ji dali zvezdice kar tako? Po pomoti? Dvomim. Prej bi rekel, da so avtorji… ...prikaži več teh komentarjev seljaci, ki ne cenijo "vrhunskih kulinaričnih doživetij". Pa da ne bo pomote: jest sem isti tak seljak, dol mi visi za Ano Roš, nisem nikoli bil v njeni oštariji ali jedel njenga futra. In ga tud ne bi pri njenih cenah. 100x rajs mam umotvore od moje tastare.
igxigx, veš tele zvezdice , to je tako kot ocena nekega kulturnega dogotka, saj veš kakšne pišejo tisti kulturni kritiki. da noben normalen ne razume za kaj se gre. eno jenaredit dunajca da prste poližeš eno je pa naredit dunajca,… ...prikaži več da si ga samo v spomin prikličeš, ker na talarju je samo listek s napisom zamisli si dunajski zrezek in bodi sit..hrane pa niti zajezik namočit in kako naj tako brbončise sploh delajo ?
Ja, ne vem, za kaj dajejo tiste zvezdice. Nisem bil še v nobeni oštariji, ki bi jih imela. In tudi nisem pripravljen dajati gore denarja, da bom tam nekaj degustiral. Način, ki ga opusuješ, je sicer tak, da se ta… ...prikaži več "zamisli si" večkrat ponovi (hôdi pravijo temu) tako da glilh fajn lačen ne greš od tam, zato pa precej bolj praznih žepov. Zase pa tako kot sem napisal: 100x rajši mam umotvore na žlico od moje žene. Ali pa recimo v bilo keri gorski koči. Pri hrani itak nimam velikih zahtev.
igxigx, no tole je takole, ko greš ti vneko gorsko kočo, pridep tja lačen in tisti krožnik jote zmažeš in pe mal pomažeš s kruhom. tisto kar pustiš na talarju pa nosijo na mizo v mišlenskih restvaracijah kot porcije.mislim količinsko.… ...prikaži več zdej zarad mene lahko prinesejo cel komplet talarjev iz restvaracije, če pa nanjih ni tolk košte, da bi se splačalo kos kruha odrezat od štruce in tist gor namazat. saj veš kako je pri nas, dunajski šnicel je dober , če je velik kot pokrov od skreta.
Jah no, kdo pa je danes pripravljen visoko plačati obrok, ki ga moraš iskati po krožniku s povečevalnim steklom?Mogoče je zanimivo, ko gospa s pinceto nalaga krožnik za prvo stran časopisa ali revije,za večino ljudi pa to ni sprejemljivo!
Oh, Ana, oh, Ana, oh, Ana tugo mojih dana ....
Sanja svinja o malinah, Ančka, po domače povedano, so si dobila zasluženo brco v rit, zaradi tvoje afnarije, ……
ja no gostilna je neki druzga kot pa restavracija v nočitvenem objektu. turist je lačen po dnevnem kopanju, posebej še otroci so znani kulinarični zanesenjaki. jest če plačam nastanitev z penzionom se hočem tam najest , ne pa da moram… ...prikaži več po obroku iskat eno restacracijo da sem bom nasitil. in to tem mišelinkotom ne kapne, da če hočem gledat umetnino grem v galerije, ne v restavracijo.
No ni tavno tako…imas v čikatu v Alhambri eno tako buticno restavracijo in zelo dobro laufa…ni pa to za nas navadno rajo ne.
4krogci ti bom razložil moje pisanje takole... sindikalni politniški dom in menza v tem domu. kuha pa Ana Roš z njenimi posebnostmi.. se bodo tam najedli al nagledali, al želijo obrok al predstavo. mene ne zanima restavracija,katero po želji obiščem,… ...prikaži večm, tako kot opero, kino ali podobno ustanovo. če je moj dopust v hotelu in naročim 3 obroke na dan in jih plačam, potem se želim tam nasitit, ne pa da lačen tavam po dopustnišlem kraju in iščem hrano.
Oh pohlepna babura je zvisela. Končno je nekdo potegnil črto kje je zanjo meja.
Sem mislil,da se je spet ločila,ker je naveden vzrok kot v Hollywoodu.
Ko nekdo hoče preveč...
Pristane za omizjem bogatuna Marka Bandellia
No pa ji je en pokazal, kje se njeno znanje konca…kdor je pri njej jedu, ko bla ona v kuhinji ve kaj govorim.
umetnije so v muzeju in ne na teh gnilih kroznikih roz okraski za kozlat
Slovenc bi slovenca utopil v kaplji vode. Jaz bolj razmisljam, dada so se hrvati srbi lotili tega s figo v zepu. Pobrali bomo,znanje potem pa po svoje mogoce nam pa rata michlenka. Ta scenarij je bolj verjeten
ze res da je to njihov stil, samo v takih resortih se tega negrejo...glede pa na to, da imajo tudi svoje lastne vrhunske kuharje valda bodo zvezdo dobil s svojim. Pa tud bodmo posteni...z Ano je nebi. Z njenim bivsim… ...prikaži več možem in ekipo v hisi franko..eee to pa ja!
Savudrija je že tako draga z socialno hrano,kaj šele Anini ocvirki
Tale pogrom v komentarjih je imo precej neumesten. Baba je konec koncev dobila Miškolinovo zvezdico al kaj že. A so potem uni totalni bebci in so ji dali zvezdice kar tako? Po pomoti? Dvomim. Prej bi rekel, da so avtorji… ...prikaži več teh komentarjev seljaci, ki ne cenijo "vrhunskih kulinaričnih doživetij". Pa da ne bo pomote: jest sem isti tak seljak, dol mi visi za Ano Roš, nisem nikoli bil v njeni oštariji ali jedel njenga futra. In ga tud ne bi pri njenih cenah. 100x rajs mam umotvore od moje tastare.
igxigx, veš tele zvezdice , to je tako kot ocena nekega kulturnega dogotka, saj veš kakšne pišejo tisti kulturni kritiki. da noben normalen ne razume za kaj se gre. eno jenaredit dunajca da prste poližeš eno je pa naredit dunajca,… ...prikaži več da si ga samo v spomin prikličeš, ker na talarju je samo listek s napisom zamisli si dunajski zrezek in bodi sit..hrane pa niti zajezik namočit in kako naj tako brbončise sploh delajo ?
Ja, ne vem, za kaj dajejo tiste zvezdice. Nisem bil še v nobeni oštariji, ki bi jih imela. In tudi nisem pripravljen dajati gore denarja, da bom tam nekaj degustiral. Način, ki ga opusuješ, je sicer tak, da se ta… ...prikaži več "zamisli si" večkrat ponovi (hôdi pravijo temu) tako da glilh fajn lačen ne greš od tam, zato pa precej bolj praznih žepov. Zase pa tako kot sem napisal: 100x rajši mam umotvore na žlico od moje žene. Ali pa recimo v bilo keri gorski koči. Pri hrani itak nimam velikih zahtev.
igxigx, no tole je takole, ko greš ti vneko gorsko kočo, pridep tja lačen in tisti krožnik jote zmažeš in pe mal pomažeš s kruhom. tisto kar pustiš na talarju pa nosijo na mizo v mišlenskih restvaracijah kot porcije.mislim količinsko.… ...prikaži več zdej zarad mene lahko prinesejo cel komplet talarjev iz restvaracije, če pa nanjih ni tolk košte, da bi se splačalo kos kruha odrezat od štruce in tist gor namazat. saj veš kako je pri nas, dunajski šnicel je dober , če je velik kot pokrov od skreta.