Magazin /magazin/vip
49663 ogledov

Ana Pusovnik spet v razmerju z mnogo starejšim podjetnikom

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    MS 10:18 26.september 2022.

"A sva v času, ko nisva bila par ugotovila, da drug brez drugega ne moreva," nam pove v njegovo denarnico zaljubljena Ana.

• radsemastimzmesom 11:26 26.september 2022.

"Bomo videli, kaj bo prinesel čas, jaz ga imam še kar dovolj, Saško pa malo manj, zato bi mogla kar hitro tudi jaz roditi njegovega otroka, da bom mela dovolj dnarja, ko bo Saškota neslo", zadovoljno pove Ana.

• Majazmaja 16:03 26.marec 2024.

Ampak Saško ima še dva otroka od prej. In možno je, da se je bo Saško naveličal (ali pa ona njega) in če bo deljeno skrbništvo, bo lahko spet na Only Fans razkazovala svojo ančko. Ne vem, kaj je s ...prikaži več tem gospodom- itak so jo šli vsi njegovi frendi, sodelavci in poslovni partnerji pogledat Ano in njeno ančko na slači-portal :D Gospod brez hrbtenice in dostojanstva :)

• smoljo 13:21 26.september 2022.

ah sponzuruša ,nc novga ...a je zakupo vse slike na only fans ....

• suha 14:43 26.september 2022.

A BO OBDELALA VSE MOŠKE PO CELI SLOVENIJI! NEVEM,ČE SE TO ŠTEJE ZA PENZIJO!

• albert6 08:40 26.september 2022.

Purana j putana

• Palson 12:31 30.september 2022.

Kdo da več...

• miha.z 09:02 26.september 2022.

ahahaha

• Boschtjan Zupanchich 07:09 26.september 2022.

To še ni preveč, kajti numerološko gledano, je za razmerje razlika v letih še sprejemljiva tja do 21,55 let , vendar pa nikoli ne sme biti ženska starejša od moškega niti za en sam dan. Vendar pa me ta Ana ...prikaži več precej spominja na Zmagotovo Moniko, .... tako, da ... ni prohodnosti z takšnimi duhovnimi grdobnicami. Namreč, že staroegipčani so dobro vedeli, da : bolj kot je ženska na zunaj lepa, toliko bolj je grda na znotraj. In, Večinoma je žal res tako. Take spake potrjujejo to pravilo.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.