Svet
17 ogledov

Ameriškega novinarja obglavil 23-letni Britanec

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maresem 17:49 24.avgust 2014.

Če imajo podatke kdo so vse te podgane, potem je za dobro obveščevalno služba to mala malica... slej ko prej bi jih lahko pospravili.

• police 21:30 24.avgust 2014.

ne razumem, če jim ni všeč v angliji, ameriki, nemčiji....., sloveniji... in povsod, naj poberejo stvari in popokajo dol, kjer jim je dobro.enostavno. one way ticket, and that is it.! :D

• KLOBO 16:28 24.avgust 2014.

Močno upam, da krvnika najdejo in ga sekljajo po kosih, saj si drugega ne zasluži !!

• bfilipe 20:29 24.avgust 2014.

..in potem se tej bandi dopušča imeti minarete tu v SLO, kar bo samo pretveza za zbiranje in krepitev muslimov..in, da bo orangotan spet denar dobil..pa kr sam se je ponudil za nadzor gradnje..banda!

• kapibara 08:45 25.avgust 2014.

Knjiga Ital. žal pokojne novinarke Oriana Falaci "Bes in ponos".. groza ko jo prebereš, pa še nič NE laže..

• erikkk 10:45 25.avgust 2014.

To seje zlo po svetu ... dokler preostali svet ne bo ukrepal ... bo to še naprej ...

• markus 17:59 24.avgust 2014.

džihadisti in v mošeji bodo videli center za islamizacijo Evrope in ničesar drugega.

• markus 17:57 24.avgust 2014.

Ni samo ta posnetek objavljen na spletu. Ogromno umorov šiitev je objavljenih na YT in podobnih portalih. To ne moreš verjeti, da se taka morija dopusti v 21. stoletju. In to podrobni posnetki rezanja glav ali kako odrežejo le malo ...prikaži več pri vratu in jim potem spustijo na tak način kri ven. Jaz sem skoraj bruhal. Normalen človek posnetka itak ne more pogledati do konca. Ti morilci ponosno mečejo glave v zrak, jih nabijajo na kole, zraven vzklikajo in jasno se jim vidi obraz. Kako je to mogoče, da se takih izmečkov ne ulovi in pobije na isti način, kot so oni svoje žrtve? Videl sem tudi posnetek, kako so ustavili tri tovornjakarje in so morali povedati, kolikokrat se ob določenem času dnevno morajo prikloniti, pa niso vedeli in so jih gladko ustrelili. To je vse na posnetkih. Jasno so vidni obrazi morilcev. Zgrožen sem in zelo pretresen, hkrati pa se bojim, kaj prinaša k nam mošeja. To ne bo le zbirališče tukaj živečih Bosancev zaradi verskih obredov. Slednjo bodo zavohali tudi ti

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.