Zdaj bodo vsaj znal ločiti Slovenijo od Slovaške . Slovenija je tista od katere ste izgubili !!! Sama sreča , da se tako zanič , sploh ne bodo srečal s Slovaško , ker bi bila drugače v njihovih glavah še večja zmeda !
Ta zmaga je za mene vredna kot da je osojena Zlata medalja , kajti o njej raspravlja 320 miljonov Američanov in kakšne pol miljarde ostalih zemljanov in to zelo intenzivno !
Bravo fantje, še Melanija je lahko ponosna na "svoje".
Melaniji dol visi za naše, njene, svoje..... Prodana duša, ujeta v zlati kletki. Se ji vidi na faci, da je čist down
Hvala fantje,Ste prva slovenska zvezda na olimpijskem nebu.Do danes sem bil razočaran.Bravo.
Razočaran zakaj.Kavč trener.
Ampak Hrvati so takoj objavili,da to ni bila prva ekipa ZDA,ker notri ni NHL-jevcev
Tud naša ni bila !!!!
Dajte Žurnal nekaj naslovov v USA , da se mal smejemo njihovem joku !
Zdaj bodo vsaj znal ločiti Slovenijo od Slovaške . Slovenija je tista od katere ste izgubili !!! Sama sreča , da se tako zanič , sploh ne bodo srečal s Slovaško , ker bi bila drugače v njihovih glavah še večja zmeda !
Ta zmaga je za mene vredna kot da je osojena Zlata medalja , kajti o njej raspravlja 320 miljonov Američanov in kakšne pol miljarde ostalih zemljanov in to zelo intenzivno !