Žal mi je da nekoč cenjeni novinarski portal postaja vse bolj rumen! Vedno več vrstic namenja morbidnim obskurnim zadevam nepomembnih marginalnalecev! Le kdo je ta Monika in koga zanima koga pusti nase?
Nič novega-vzponov in padcev je bila vajena še iz prejšnje zveze,le,da je bilo tam tudi pomanjkanje seksualnega življenja,zato je nemočnega vola zamenjala za čilega konja......
Če bi jaz dobil takšne komentarje na novičke , ki jih je sama sprožila , noben novinar več v SLO ne bi mogel o meni več nič napisati . Bila bi tiho kot miš !
Če ne bi imela jeklenega želodca in se ne bi raztegnila Jelinčiču, bi ostala neka neuka tipkarca na minimalcu, ki sploh ne bi vedela, kje je Sokotra.
Višek novinarske inteligence!!!
Žal mi je da nekoč cenjeni novinarski portal postaja vse bolj rumen! Vedno več vrstic namenja morbidnim obskurnim zadevam nepomembnih marginalnalecev! Le kdo je ta Monika in koga zanima koga pusti nase?
popravek "marginalcev"
Žurnal24 je postal precej velika beda od medija - slabše od Lady! Kot, da Sovenija nima resnih tem!
Nič novega-vzponov in padcev je bila vajena še iz prejšnje zveze,le,da je bilo tam tudi pomanjkanje seksualnega življenja,zato je nemočnega vola zamenjala za čilega konja......
Če bi jaz dobil takšne komentarje na novičke , ki jih je sama sprožila , noben novinar več v SLO ne bi mogel o meni več nič napisati . Bila bi tiho kot miš !
Posle jebanja nema kajanja.
Kaj se fukaš baba blesava....
Zmagec umiri se,nabila ti je roge saj nisi edini butl v sloveniji
To, da se je otresla plemenitega nacionalista in populista ji štejem v velik plus..
Pametna pi... dobro unovčila pi... .