Menimo, da je to v tem trenutku relevantno vprašanje, poiskali smo relevanten odgovor. Kdor meni, da bi morali povprašati numerologinjo ali vedeževalko, naj jo pokliče sam.
Vseeno me zanima kaj počnejo strokovnjaki na področju seizmologije na Arso ? Nekaj bi vseeno lahko pojasnili ,saj drugače njihova strokovnost ni vrednejša od šlogarce . Tolika leta proučevanja .....ko jih rabiš pa ugotoviš ,da v bistvu nič ne vedo .
"Odgovor smo poiskali na spletni strani agencije za okolje."
Ja. na tej strani vse piše. Piše tudi koliko časa bo trajala pandemija. Pa koliko časa bo Janša na oblasti. Ob takih prispevkih, se človek vpraša, kakšne osebe nam krojijo javno mnenje.
Menimo, da je to v tem trenutku relevantno vprašanje, poiskali smo relevanten odgovor. Kdor meni, da bi morali povprašati numerologinjo ali vedeževalko, naj jo pokliče sam.
Ob vsakem takšnem nepredvidenem dogodku vsi strokovnjaki,ki prejemajo velike plače za svoje dosežke enostavno odpovedo in po nesreči spet premlevajo kaj bi bilo če bi bilo in kaj bo bilo če bo bilo in to je tudi vse,kar imamo koristi od njih....
A zdaj proti pomladanski polni lunci postaja zemljici pretesno...
Grozni ste!!!!!!!!!
Res.. !! Danes napišejo tak naslov.. dejansko so samo že dežurni bedaki novinarski v službi..
Seveda,šibkejši potres(5,3) je bil uvertura v močnejša dva in sicer po 6,3 in 6,6.
Vseeno me zanima kaj počnejo strokovnjaki na področju seizmologije na Arso ? Nekaj bi vseeno lahko pojasnili ,saj drugače njihova strokovnost ni vrednejša od šlogarce . Tolika leta proučevanja .....ko jih rabiš pa ugotoviš ,da v bistvu nič ne vedo .
"Odgovor smo poiskali na spletni strani agencije za okolje." Ja. na tej strani vse piše. Piše tudi koliko časa bo trajala pandemija. Pa koliko časa bo Janša na oblasti. Ob takih prispevkih, se človek vpraša, kakšne osebe nam krojijo javno mnenje.
Dežurni bedaki..
Ob vsakem takšnem nepredvidenem dogodku vsi strokovnjaki,ki prejemajo velike plače za svoje dosežke enostavno odpovedo in po nesreči spet premlevajo kaj bi bilo če bi bilo in kaj bo bilo če bo bilo in to je tudi vse,kar imamo koristi od njih....