Se pridružujem. Na psihiatriji bodo prej končali vsi tisti reveži, ki jih je ta beda od človeka poslala na cesto z družinami, ki nimajo otrokom kaj jest dat, ... prase prve klase. Kramp v roke, kroglo okrog gležnja ... in… ...prikaži več naj koplje v kakšne kamnolomu dokler ne izdahne. On in vsi njemu podobni.
Premišljen manever obrambe lopova! On se bo na koncu izmazal... Tisti, ki v trgovini ukrade banano in je dejansko nor (se op. izrazu) da to stori - pa gre sedet...
Verjetno si poje: jaz sem ubogi, ubogi, jaz sem nor...Škoda, ker je tam zaradi izigravanja sodišča, bi mu pa privoščil, če bi tam ostal do smrti in vsaj delno plačal za njegove velike grehe.
"Pršu sem na idejo genialno,zdaj jo pa izvajam maksimalno"
Psihiatrijo je zidal, najbrž je šel preverit vzdrževanje po POVu.Pa še to: za kakšen odloK pa je zaprosil, prosim lepo??
Na psihiatriji? Nehajte se norca delat iz nas!
Na goli otok, ne pa na psihiatrijo.
Se pridružujem. Na psihiatriji bodo prej končali vsi tisti reveži, ki jih je ta beda od človeka poslala na cesto z družinami, ki nimajo otrokom kaj jest dat, ... prase prve klase. Kramp v roke, kroglo okrog gležnja ... in… ...prikaži več naj koplje v kakšne kamnolomu dokler ne izdahne. On in vsi njemu podobni.
Saj zapori imajo svoj oddelek na psihiatriji pa naj tam prestaja kazen .Oddelek se imenuje oddelek forenzične psihiatrije in se nahaja v MB.
Premišljen manever obrambe lopova! On se bo na koncu izmazal... Tisti, ki v trgovini ukrade banano in je dejansko nor (se op. izrazu) da to stori - pa gre sedet...
Zaprosil za odlokV naslovu piše odlok, kaj naj bi sprejeli kakšen odlok o prestajanju kazni Za zidarja?odlog - matr ste nepismeni
Verjetno si poje: jaz sem ubogi, ubogi, jaz sem nor...Škoda, ker je tam zaradi izigravanja sodišča, bi mu pa privoščil, če bi tam ostal do smrti in vsaj delno plačal za njegove velike grehe.
upam da se bo res zaguncal in da bodo pobrali vse premoženje ,ki je v družinski navezi! če to ni kriminal proti državi sami...pol nemore biti nič!