Ci lahko predstavljate , da je ta idiotski kanal od Nove mene izbrisal zaradi "sovraštva" in to po samo enem komentarju , v katerem sem jim povedal tisto , kar jim niti slučajno ni bilo všeč , pa ni bilo… ...prikaži več nobeneih žalitev . !
spet dvojna merila, se je že začelo ... s.makarovič je izdala knjigo žaljivih pesmi na račun "podganje" stranke, ... v pesmih se navaja fizični obračun s t.i. "podganami" ... izdajo je financirala država , nima pa niti najmanjših elementov pozivanja… ...prikaži več f nasilju, da ne omenimo osvržni govor ... to je realnost te gnile države, ki postaja vse bolj diktatorska ali bolj rečeno fašistična
Ma neee!??!! ONI??? Ma to pa res ni mogoce no!!! hahahahha
Kazen za širjenje sovraštva med ljudmi je enako kot terorizem in ga kot takšnega tudi obravnavati. Naj gre za rešetke.
Včasih pogledam kaj na Nori TV pa me nekam prime...zlasti ko Tomašića kličejo ''v živo''!!!
Drugače ne znajo, kot razdvajati in spodbujati sovraštvo. Podobno so delali nacisti leta 1934 in tudi danes volk ne more iz svoje kože. SDS = fašizem.
Ci lahko predstavljate , da je ta idiotski kanal od Nove mene izbrisal zaradi "sovraštva" in to po samo enem komentarju , v katerem sem jim povedal tisto , kar jim niti slučajno ni bilo všeč , pa ni bilo… ...prikaži več nobeneih žalitev . !
me pa res zanima, kdaj si bodo ogledal tale komentar in vaše žaljive komentarje, mnoge z elemnti nasilja in sovraštva
spet dvojna merila, se je že začelo ... s.makarovič je izdala knjigo žaljivih pesmi na račun "podganje" stranke, ... v pesmih se navaja fizični obračun s t.i. "podganami" ... izdajo je financirala država , nima pa niti najmanjših elementov pozivanja… ...prikaži več f nasilju, da ne omenimo osvržni govor ... to je realnost te gnile države, ki postaja vse bolj diktatorska ali bolj rečeno fašistična
Rešitev težave je enostavna. Nova24TV ne bo več smela omogočati klicev v živo. Zaradi nekaj provokatorjev iz leve strani, gre dobra oddaja v franže.
Cenzurirali bodo, tako kot to dela javna hiša RTV.
Uh, potem bi pa morali javno RTV hišo že zdavnaj zapreti!
Hehe, o porivanju po stopnicah in pljuvanju pa nic novega v gnili dezeli Zloveniji!?