Evo, pa ga imamo - miting resnice v piranskem zalivu. Leta 1989 smo znali in upali preprečiti velikosrbski miting v Ljubljani. Ali imamo tolika jajca, da bomo tokrat preprečili velikohrvaški miting v piranskem zalivu?
Kot prvo, v piranskem zalivu ni padla nobena žrtev za hrvaško neodvisnost in zato naj ne dela cirkusa. Tisto regato, ki se jo je namenil izvesti , naj jo na meji z Srbijo, kjer so imeli boje za neodvisnost. Vence… ...prikaži več s cvetjem pa naj polagajo kar v Donavo.
Evo, pa ga imamo - miting resnice v piranskem zalivu. Leta 1989 smo znali in upali preprečiti velikosrbski miting v Ljubljani. Ali imamo tolika jajca, da bomo tokrat preprečili velikohrvaški miting v piranskem zalivu?
delo za Sovo in policijo. Bi bilo pa fino na isti dan narediti eu skupinkse vaje ali pa prihod ruske oz francoske fregate.
Polaganje vence v na novo slovenskem obmocju je umazana igra, ki terja zvito sahiranje.
Kot prvo, v piranskem zalivu ni padla nobena žrtev za hrvaško neodvisnost in zato naj ne dela cirkusa. Tisto regato, ki se jo je namenil izvesti , naj jo na meji z Srbijo, kjer so imeli boje za neodvisnost. Vence… ...prikaži več s cvetjem pa naj polagajo kar v Donavo.
Se je kdo vprašal kam bo morski tok vso to kockasto svinarijo (vence) prinesel?
Brez veze jaz sem mislil da že jutri pridejo. Do februarja si bodo še 100 krat premislili.
a šele februarja, tale heroj se je tolk napihval, da sem mislil, da bo dogodek že ta teden, ma sej so bogi, od ponosa se bodo razpočl bedaki
Ukakio se tromblon. :)
In kdo bo v Sloveniji organiziral proti regato za slovo od polovice piranskega zaliva ali bo stala na arbitražni meji.
13. februarja je Pust in mogoče še edini termin za debilno regato. Pravzaprav je nikoli ne bo. Usrao se učo.
Ko to laže, ko to kaže Hrvatska je mala? Nije mala, nije mala, sve dok naša savudrijska je vala!
hahaha. pove vse o veliki majhnosti