Svet
57 ogledov

Afera s konjskim mesom: Smo nevede pojedli 50 tisoč konjev

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • erikkk 08:52 18.oktober 2015.

Še marskaj drugega je na trgovinskih policah kot pa samo konjsko meso ...

Pavel Vodnjov 09:15 18.oktober 2015.

Konjsko meso je najbolj zdravo, sploh pa žrebiček.

• edstark 09:31 18.oktober 2015.

Res je, če je bil konj zdrav in ne prav star nimam nič proti, saj je konjsko meso drago ;)

• Lavdan 15:14 18.oktober 2015.

Konje vidimo povsod in menda niso sami sebi namen. Konjsko meso je dražje in ne vem zakaj taka panika. Sicer novinarji tako niste za drugo kot za ustvarjanje panike.

• zkvazdjkrregistracijozahtevate 18:10 18.oktober 2015.

Ne glede na to kaj ješ in kaj ne, ne glede na to če je zdrav al pa ne imaš ti kot potrošnik vso pravico vedet kaj točno ješ. Torej od katere živali prihaja.

• zkvazdjkrregistracijozahtevate 18:12 18.oktober 2015.

Še posebi če so ga futral z tabletam. Farmacevtska poslastica ni kaj.

• popokatopetl 23:46 18.oktober 2015.

Se še spomnim kako so takrat poročali da v enem vzorcu burger mesa sploh ni bilo nobenega mesa sesalcev ;)

• mph 13:05 18.oktober 2015.

Še dodaten razlog proti porabi mesa. Sploh pa se mi zdi dodatno gnusno, da bi jedel takšno plemenito žival kot je konj. Verjetno bi vam ljubiteljem mesa teknilo tudi pasje ali mačje. Bruh. Pa sem ga v preteklosti jedel, večinoma ...prikaži več sicer piščančje, kakšno šunko, .... mi pa že kot otroku ni teknilo na srečo. Sicer sem sam mnenja, da so potrebne, še posebaj v mlajših letih, tudi živalske beljakovine, vendar ne pomeni to nujno pobijanja živali, jajca, siri, mleko, jogurti, ...

• jakec1575 22:28 18.oktober 2015.

Fino, zogvarjajo se sedaj, da gre za konje, ki si jih niso mogli vec privosciti vzdrzevati. V krizi so bogati se bolj obogateli, lupljen pa je bil srednji razred. Tako, da je ta bosa. V zrezke so šli stari tekmovalni ...prikaži več konji polni antibiotikov in hormonov. zavetisca za odsluzene konje so prevelik strosek. Dokler bo na tem svetu pohlep in dokler bo vsak sanjal cayenna ali pa kaksno drugo masino, je človestvo obsojeno na vojne in propad. Enostavno ni dovolj resursov za to. Oziroma dajmo rec drugace. Dokler bodo vodilo sveta financni trgi. Če jutri produkcijo prevzamejo stroji in roboti in vsi si lahko sposodimo kaksno luksuzno stvar za uro ali dve. To je le nefinancna iluzija, ki pa je bila nekoc izracunana in pije vodo. problem je samo v necimrnosti. Kako bos sedaj 5 cm nad sosedom.

• s.i.k. 16:22 18.oktober 2015.

.? a le ljudje so (lahko) sami sebi namen

AtaAufbiks 10:58 19.oktober 2015.

Ni ga čez horseburger!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.