Ma dej no nakladac neomajen....seveda se ne bo slikal,ker otroci nimajo denarja da bi mu plačali.saj pa vsi vemo na kakšne načine si kruh služi...pa jaz glih svojega otroka ne bi spuščal v njegovo bližino se posebej fantka ne...da se… ...prikaži več ne bi ki on šel kakih igerc...
Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 dolarjev, vendar vidim, kako to pocne zdaj. Zdaj imam toliko svobode, ko sem sam lastnik.
obišcite >>>>>> www.Cash72.Com
Murko ostaja neomajen,še naprej dela sramoto Štajercem.
Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top
no! sem ga ze srecal #in vam povem da je kar v redu fant" kot tudi njegova zena. vsi primitivni komentarji so odvec,
Ma dej no nakladac neomajen....seveda se ne bo slikal,ker otroci nimajo denarja da bi mu plačali.saj pa vsi vemo na kakšne načine si kruh služi...pa jaz glih svojega otroka ne bi spuščal v njegovo bližino se posebej fantka ne...da se… ...prikaži več ne bi ki on šel kakih igerc...
Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 dolarjev, vendar vidim, kako to pocne zdaj. Zdaj imam toliko svobode, ko sem sam lastnik. obišcite >>>>>> www.Cash72.Com