Kazen prihaja v obliki 15% manj gostov, čeprav oblast laže (kot pri nas), da imajo 6% več gostov. Vprašajo naj lastnike apartmajev in hotelirje, pa bodo videli, kdo laže. Že nekaj let ne hodim tja in upam, da nikoli več.… ...prikaži več Mene že ne bodo nategovali, kot večino slovenskih ovc brez možganov, ker je neprimerno več lepših destinacij po svetu, kot je hrvaška, posebno, ker so se neverjetno pocenile letalske vozovnice. By, by, hrvaška...
Jaz še vedno hodim na Hrvaško, zaradi odličnega morja in bližine. 90% imam vsega s sabo, tako, da sem letos zapravil vsega skupaj pri njih 150€ za apartma in nič drugega. Na srečo nismo taki, da bi hodili na kavice… ...prikaži več ter popivat, ampak se sproščat in uživat in v bližini pač ni nič boljšega in me noben ne bo prepričal, da je iti v Turčijo, Grčijo... ceneje, ker ni, zame ne.
Google je plačal za vsakodnevno delo na spletu od doma 600 do 1000 dolarjev.i so prejeli prvi mesec $ 23586 in $ 32847 v mojem zadnjem mesečnem plačilnem računu pri Googlu tako, da doma delajo 3 ure na dan. enostavno… ...prikaži več zaslužite 150 $ na uro, in zaslužek je lahko sčasoma še večji. več tukaj
...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.cashclub5.com
že več kot 10 let ne hodim več na Hrvaško ! Prevelike pizde !
Kazen prihaja v obliki 15% manj gostov, čeprav oblast laže (kot pri nas), da imajo 6% več gostov. Vprašajo naj lastnike apartmajev in hotelirje, pa bodo videli, kdo laže. Že nekaj let ne hodim tja in upam, da nikoli več.… ...prikaži več Mene že ne bodo nategovali, kot večino slovenskih ovc brez možganov, ker je neprimerno več lepših destinacij po svetu, kot je hrvaška, posebno, ker so se neverjetno pocenile letalske vozovnice. By, by, hrvaška...
Hrvaška lakomnost ne pozna meja in počasi se vrača v lepo njihovo.....prav jim je
Nabijejo naj si jih v njihove lepe smrdljive riti.
pohlep brez primere...upam da bo rogljiček po 10 eur
Jaz še vedno hodim na Hrvaško, zaradi odličnega morja in bližine. 90% imam vsega s sabo, tako, da sem letos zapravil vsega skupaj pri njih 150€ za apartma in nič drugega. Na srečo nismo taki, da bi hodili na kavice… ...prikaži več ter popivat, ampak se sproščat in uživat in v bližini pač ni nič boljšega in me noben ne bo prepričal, da je iti v Turčijo, Grčijo... ceneje, ker ni, zame ne.
Je pa seveda krivda njihova da imamo vedno vse s seboj. Če bi imeli primerljive cene z našimi bi vsekakor kupoval tam sproti in sveže.
Aha, ti si tisti, ki je s kanistri tankal avto.
Kdo vas potrebuje dol, ostanite doma.
Google je plačal za vsakodnevno delo na spletu od doma 600 do 1000 dolarjev.i so prejeli prvi mesec $ 23586 in $ 32847 v mojem zadnjem mesečnem plačilnem računu pri Googlu tako, da doma delajo 3 ure na dan. enostavno… ...prikaži več zaslužite 150 $ na uro, in zaslužek je lahko sčasoma še večji. več tukaj ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.cashclub5.com