Meni delujejo kot mentalno zaostale vaške pijandure. Žal. Od alkohola napihnjeno vampovje in joške košarica minimalno B ... Zanima me, če nosijo modrce. Oz. ne, me ne zanima. Bljak.
Res se postavlja pravno vprašanje, Šiško obtožen brez zločina. Kriminalci nam vosijo državo. Vsi od prvega do zadnjega, so s prevaro naroda prišli v parlament.
In ker parlament predstavlja to ljudstvo pomeni, da je večina Slovencev tako ali drugače kriminalcev ali pa bi vsaj izvajala kriminalna dejanja, če bi se jim to izplačalo. To se vedno znova pokaže, ko se menjajo opcije, stanje pa se… ...prikaži več bistveno ne spremeni...
ah men je to smešno za sovo pa ne...idioti polcajski bodo šli spet na limance..jokam od smeha...carji..čim več takih vard več monty paytona na naših rdečih poročilih
Se jim režite.. Z Italijo pa dvojne patrulje.. zadnja izjava Salvinija. Mejo s SLO 100% zatesnit..
Mah, un je pa še večji pajac...
Prekmurje je za odcepitev tudi mi imamo svojo vojsko borili bomo se za odcepitev do zadnjega prekmurca
General škrat Bolfenk....kaj pa specialec Žan iz stranke dementnih SLovencev .
HAHAHAHAHAHAH KLOVNI na kvadrat
hahahahahahahahahaha, raztrganci, hahahaha. Beži slovenska vojska, hahahahahaha
sej jih bo medvedka odgnala.
Halo kočevje ni na pohorju!
Meni delujejo kot mentalno zaostale vaške pijandure. Žal. Od alkohola napihnjeno vampovje in joške košarica minimalno B ... Zanima me, če nosijo modrce. Oz. ne, me ne zanima. Bljak.
Ja ja, vsi vemo, da te to v bistvu zanima :)
Tukaj se postavlja vprašanje pravne države ? Tudi v kočevskih gozdovih se zbirajo uniformiranci z orožjem !
A so od Želimelj že do Kočevja prodrli?
Res se postavlja pravno vprašanje, Šiško obtožen brez zločina. Kriminalci nam vosijo državo. Vsi od prvega do zadnjega, so s prevaro naroda prišli v parlament.
janko78 ....se zavedaš sokrivde zapisanega ? Narod je izvolil te kriminalce v parlament .
In ker parlament predstavlja to ljudstvo pomeni, da je večina Slovencev tako ali drugače kriminalcev ali pa bi vsaj izvajala kriminalna dejanja, če bi se jim to izplačalo. To se vedno znova pokaže, ko se menjajo opcije, stanje pa se… ...prikaži več bistveno ne spremeni...
Spet bo polno razbitih flaš in zmečkanih piksn od pira po celem Pohorju :)))
Pogumni fantje! Sem že poslal mail za pridružitev v krajnsko vardo. Naj živi svobodna Slovenija!
ah men je to smešno za sovo pa ne...idioti polcajski bodo šli spet na limance..jokam od smeha...carji..čim več takih vard več monty paytona na naših rdečih poročilih