tudi ta bednik si zasluži po buči z železno palico in to bečkrat ,,le kaj je tem stvorom ,,in oče tega smrkavca je enko sranje od človeka ,,naj zatovče ta stvor pa čeprav mu je sin ,,
Prokleto "tele", kaj mu je stvarnik kriv če mu je zmanjkalo jojnta? Pripeljite ga k meni, pa tisto palico, pa jaz potegnem eno 3 x po betici nori. V norenhaus z njim takoj, kužki pa pomagajte.....
Kdor ne mara živali ne mara ljudi in ne sodi med nas !
tudi ta bednik si zasluži po buči z železno palico in to bečkrat ,,le kaj je tem stvorom ,,in oče tega smrkavca je enko sranje od človeka ,,naj zatovče ta stvor pa čeprav mu je sin ,,
Se popolnoma strinjam.Psihota pa vtakniti v celico ali pa vreči volkovom,ki jih je vsaj tu na Blokah čedalje več.
Tako golazen enako tretirati kakor je on tega reveža.
Tak človek nima kaj iskati med nami. Mrš u keho a celo življenje.
Vsekani 26 letnik in ubogi kuža!! Upam,da bo tega psihopata nekdo s palco, da vidi vsekani kako je!
Noge v riti polamam,četudi moj sin!
Prokleto "tele", kaj mu je stvarnik kriv če mu je zmanjkalo jojnta? Pripeljite ga k meni, pa tisto palico, pa jaz potegnem eno 3 x po betici nori. V norenhaus z njim takoj, kužki pa pomagajte.....
Človek ostane brez besed. Za take, kot je tale 26-letnik (pa tudi njegov fotr), doživljenjski Goli otok ne bi bil dovolj pravična kazen.
Crkni prasec smrdljivi.... da mi je prilika, bi te jaz sesul z macolo tisto tvojo glavo debilno.
Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com