Za parlamentarne stranke ziher ne, ker se jim gre samo zato, kdo bo dlje časa na stolčkih in kako bodo zmanipulirali ljudi, da jih volimo. O ne ne ne... od mene ne dobijo parlamentarne stranke niti enega glasu. Dovolj dolgo… ...prikaži več smo jih volili - čas je za tiste, ki resno mislijo na zdravje in blagor ljudi.
Ne, ne mislim tega. Je pa čas, da bi čim več ljudi volilo neparlamentarne stranke. Mislim, da nas je vedno več. Kdaj pa bo prišla tista točka preloma, bomo pa videli.
gledau sem včerajšne soočanje a ste vidli kako romanatomc laže in se sprenaveda kaj pa je naredila v prejšnem mandatu za eu poslanko po polnoma nič ni naredila da jo ni sram in se hvali
Za zanesljivo in brez tveganja posojiilo.
JAZ SEM PRIPRAVLJENA DODELITI FINANCNA POSOJIILA VSEM TISTIM, KI IMAJO SREDSTVA ZA PORAVNAVO DOLGOV.
Pridruži se mi po pošti: plavec.joz@gmail.com /
WhatsApp: +33758119861
Za parlamentarne stranke ziher ne, ker se jim gre samo zato, kdo bo dlje časa na stolčkih in kako bodo zmanipulirali ljudi, da jih volimo. O ne ne ne... od mene ne dobijo parlamentarne stranke niti enega glasu. Dovolj dolgo… ...prikaži več smo jih volili - čas je za tiste, ki resno mislijo na zdravje in blagor ljudi.
In kaj misliš, da zato ne bo nihče izvoljen? :-)
Ne, ne mislim tega. Je pa čas, da bi čim več ljudi volilo neparlamentarne stranke. Mislim, da nas je vedno več. Kdaj pa bo prišla tista točka preloma, bomo pa videli.
E, to pa se strinjam s tabo.
Za nobenega od lopovskih hinavcev, banda gnila smrdljiva
S takim pristopom se tlakuje pot ravno daleč najslabšim, ker imajo najbolj zveste vojščake.
Tko ja. Za nobenga ne volt - bols se je pizdit pol. /facepalm
izpolnil sem vprašalnik in rezultat je pokazal , da se strinjam z stranko DOM ! Pomeni , da je test res dober !
Pomeni samo, da imaš mentaliteto kot DOM. Nič drugega. Saj ni neka umetnost ta anketa, odgovarjale so stranke in primerja s tem, kar si sam.
gledau sem včerajšne soočanje a ste vidli kako romanatomc laže in se sprenaveda kaj pa je naredila v prejšnem mandatu za eu poslanko po polnoma nič ni naredila da jo ni sram in se hvali
Za zanesljivo in brez tveganja posojiilo. JAZ SEM PRIPRAVLJENA DODELITI FINANCNA POSOJIILA VSEM TISTIM, KI IMAJO SREDSTVA ZA PORAVNAVO DOLGOV. Pridruži se mi po pošti: plavec.joz@gmail.com / WhatsApp: +33758119861