"Nikoli ne bomo pozabili, kako sta se Janša in Hojso znašala nad lastnim narodom z vodnim topom, solzilcem in konjenico!" To, da vrnejo denar, ja samo obliž na rane torture, ki se je izvajala na nas necepljenih idiotih . Me… ...prikaži več pa prav zanima, koliko ljudi bo letos pripravljeno zavihati rokav...
Ne zanašajte se na dejstvo, da ste bili cepljeni lani, letos vam lansko cepivo ne bo pomagalo!
Zdaj se cedita med in mleko... zato nas ne sme presenetiti povišanje davkov, elektrike, plina, podaljšanja čakalnih vrst v zdravstvu, skratka, obdavčenje vsega, kar se obdavčiti da, ker tu dragi moji SVOBODA in hvalabogu ne več "janšizem".
Kako je lepo, ko se prikletni kreteni zberejo in družno razkazujejo svojo zabitost in ovčjo nrav...Itak je fenomen na svetovni ravni, da najbolj skrajni komunist pase cerkvene ovce..Sem že razmišljal, da bi ta forum v prevodu kje širše objavil..Sigurno bi… ...prikaži več dosegel slavo Monty Phyton showa...Ampak mi je nerodno, da bi ves svet videl kako zarukana je skoraj petina Slovencev...
Mogoce bi bilo bolje ta denar nameniti za kaj bolj pametnega. Morda si je pa kdo vseeno zasluzil kazen,pravila je vseeno treba spostovati ali pac ne? Ce prav razumem,boste kar vsem,ki so prejeli kazni v casu Janseve vlade,vrnili denar.Samo,da ne… ...prikaži več bomo pocasi presli v anarhijo.
"pravila je vseeno treba spostovati ali pac ne?" --- Ja, pravila je treba spoštovat, ampak to velja tudi pri pisanju glob. JJ kljub glasnim opozorilom ni uredil zakonske podlage za te globe, in to klujb temu da so v tistih… ...prikaži več časih spisali nevemkolk protikoronskih zakonskih paketov, je pri določenih zadevah rajši vladal z dekreti po partijsko. Če je globa zaračunana nezakonito, jo je treba vrnit, a ne?
Mater pa kaj se tako tega Ivana bojite? Kaj takega vam je storil? Ajde da slišimo. OK, Antivaxerja je baje polil z mrzlo vodo in se je prehladil 🤣 Še kaj takega? Kaj je pokradel? Koliko je pokradel?
meni se že smeji, pridite na zabavo ... yoga smeha, jenul je animator, ima mikrofon, tale pepca nika kolaček se pa še šminka ... mah bo že, počasi se daleč pride
Junsizem .nikoli ni biv... .in nikoli.ne.bo.!!.Ze.ve od leta1992.DRUGI POSAMAZNIKI.SE.BODOD KMALU. Kako.so verizno ....sramota slo.same.obljube.narod.verjeli.ali.ne.sloznost dela napake.Jansa.se.vsaki dan trudi...
"Nikoli ne bomo pozabili, kako sta se Janša in Hojso znašala nad lastnim narodom z vodnim topom, solzilcem in konjenico!" To, da vrnejo denar, ja samo obliž na rane torture, ki se je izvajala na nas necepljenih idiotih . Me… ...prikaži več pa prav zanima, koliko ljudi bo letos pripravljeno zavihati rokav... Ne zanašajte se na dejstvo, da ste bili cepljeni lani, letos vam lansko cepivo ne bo pomagalo!
Kako sta se znašala?
Blayo saj ti piše: z vodnim topom, solzilcem in konjenico!
Hahahahaha, za cca. 97 posranih evrckov pa taksno sranje, jaaaooo balkanezi moji...
Antivaxer, a sta te z mrzlo vodo poškropila in si se prehladil? Pa duda ti je iz ust padla in jo je policijski konj poteptal al kaj?
Ne morejo opice SDS-jevske da ne bi drkale. Vse je jasno, oni pa še kar tupijo. Kdo bi si mislil, da so v tej državi opravili toliko lobotomij.
Zdaj se cedita med in mleko... zato nas ne sme presenetiti povišanje davkov, elektrike, plina, podaljšanja čakalnih vrst v zdravstvu, skratka, obdavčenje vsega, kar se obdavčiti da, ker tu dragi moji SVOBODA in hvalabogu ne več "janšizem".
Kaj ima to veze z nezakonitim kasiranjwm kazni?
Opice levičarske so nabile davek še na sranje , sram jih bodi!!!!!
Kakšno sranje?
Kako je lepo, ko se prikletni kreteni zberejo in družno razkazujejo svojo zabitost in ovčjo nrav...Itak je fenomen na svetovni ravni, da najbolj skrajni komunist pase cerkvene ovce..Sem že razmišljal, da bi ta forum v prevodu kje širše objavil..Sigurno bi… ...prikaži več dosegel slavo Monty Phyton showa...Ampak mi je nerodno, da bi ves svet videl kako zarukana je skoraj petina Slovencev...
Mogoce bi bilo bolje ta denar nameniti za kaj bolj pametnega. Morda si je pa kdo vseeno zasluzil kazen,pravila je vseeno treba spostovati ali pac ne? Ce prav razumem,boste kar vsem,ki so prejeli kazni v casu Janseve vlade,vrnili denar.Samo,da ne… ...prikaži več bomo pocasi presli v anarhijo.
Kazen, ki je bila izrečena brez pravne podlage oz. na podlagi napačne uporabe materialnega prava, je nezakonita. Golo nasilje.
Antikrist, Jajo je vladal z dekreti
"pravila je vseeno treba spostovati ali pac ne?" --- Ja, pravila je treba spoštovat, ampak to velja tudi pri pisanju glob. JJ kljub glasnim opozorilom ni uredil zakonske podlage za te globe, in to klujb temu da so v tistih… ...prikaži več časih spisali nevemkolk protikoronskih zakonskih paketov, je pri določenih zadevah rajši vladal z dekreti po partijsko. Če je globa zaračunana nezakonito, jo je treba vrnit, a ne?
Mogoče bi jih raje namenili za pomoč poplavljenih!
Daj ti svojo plačo tja nakaži
Nikoli več fašizma oz. janšizma na naših tleh.
Upam, da res, samo če ga ne bo ta vlada kar sama priklicala. Imajo sicer težke situacije za reševati, precej pa ga tudi biksajo.
Strinjam se, da je stanje v državi daleč od idealnega, pod režimom bivšega PV bi bilo pa še slabše.
uros8 itak! Nikoli več Janeza!!!!
Mater pa kaj se tako tega Ivana bojite? Kaj takega vam je storil? Ajde da slišimo. OK, Antivaxerja je baje polil z mrzlo vodo in se je prehladil 🤣 Še kaj takega? Kaj je pokradel? Koliko je pokradel?
meni se že smeji, pridite na zabavo ... yoga smeha, jenul je animator, ima mikrofon, tale pepca nika kolaček se pa še šminka ... mah bo že, počasi se daleč pride
Hehe, eno leto in pol so kreditirali državo, zdaj bodo pa nazaj dobili svoj denar brez obresti. Smeji se državi.
Junsizem .nikoli ni biv... .in nikoli.ne.bo.!!.Ze.ve od leta1992.DRUGI POSAMAZNIKI.SE.BODOD KMALU. Kako.so verizno ....sramota slo.same.obljube.narod.verjeli.ali.ne.sloznost dela napake.Jansa.se.vsaki dan trudi...
Ti pa kot prvo nazaj v OŠ, da se boš pisati naučil!!!