Vse lepo in prav. Želim jima veliko sreče z otroki. Vseeno pa mi nikoli ni jasno, zakaj se v takih primerih, ki so povsem osebna zadeva izpostavljati v medijih.
A te je dedi na sladoled prpelju? Ful fajn za otroka ja!
PS: Joj dohtar res sm pazu, tko da mi res ni jasno kako je lahko žena noseča....hja veš kako je to...ti že paziš, ma drugi pa ne!
Ima pa res velik trebuh,v katerem mesecu pa je?
A Bojan?
Vse lepo in prav. Želim jima veliko sreče z otroki. Vseeno pa mi nikoli ni jasno, zakaj se v takih primerih, ki so povsem osebna zadeva izpostavljati v medijih.
Supr..za 3. otroka je dnar, za 50€ plačila veterinarske storitve pa ni ane? GOLAZN!!
Za tako golazen so živali statusni simbol, ko zbolijo, pa potrošni material.
Še dedki so mlajši. Ubogi otrok.
Ustrelil s ta zadnjim šusom...
...ob pomoči poštarja.
A te je dedi na sladoled prpelju? Ful fajn za otroka ja! PS: Joj dohtar res sm pazu, tko da mi res ni jasno kako je lahko žena noseča....hja veš kako je to...ti že paziš, ma drugi pa ne!
Bo pač še ena mlajša vdova več !
In?
Hja, dobro no, se zgodi, ampak jaz osebno si ne bi želel ob mojem rojstvu, imeti toliko starega očeta...
Ob rojstvu še gre, kaj pa kasneje, pa na maturantskem plesu pri 80? Hudo!
Hja, gre, ampak šestdeset let razlike je pa tudi malo hudo. Maturanc pri 80 pa še malo bolj.
Murglašem manjka pozornosti, pa jo je napumpal
Poštar
A ni mogel še malo počakati, da bi šel prej v penzijo? Kako bosta plačala vrtec, če še za veterinarja "nista imela"?
Pritlikava keš osivela pizdura je umetno napumpana od osivelega palčka smuka! Še ena sirota pritlikavka več! Zdaj vem vse!
Bravo Bojan. Verjamem, da boš boljši oče, kot marsikateri 30 letnik.