4-letnemu fantku v Zdravstvenem domu odrekli pomoč..............zaradi takšnih stvari se dogajajo umori in ljudje hodijo z orožjem okoli ! Tudi Šiškova varda je odziv na takšno stanje v družbi . Vlada se udinja EU in skrbi za vse razen svoje državljane !
Najprej so prišli ... Ko so nacisti prišli po komuniste, sem ostal tiho; nisem bil komunist. Ko so zaprli socialne demokrate, sem ostal tiho; nisem bil socialni demokrat. Ko so prišli po sindikaliste, nisem spregovoril; nisem bil član sindikalistov. Ko… ...prikaži večo so prišli po jude,
sem ostal tiho;
nisem bil jud.
Ko so prišli po mene,
ni bilo nikogar več ki bi spregovoril.
Martin Niemoeller 1976
Pa ti niso normalni, pik sršena v usta malega otroka, kar sem bral, pa to je zločin, da te ne takoj vzamejo naprej, pa čeprav kasneje "le ni umrl". Groza.
Samo pri nas to ni zločin. Zato ostaja veliko zdravnikov kar lepo doma in ne tvega lepih denarcev v tujini. Spomnite se tistega primera iz tujine, ko je slovenski zdravnik moral odgovarjati. Drakonska kazen ga je doletela, če se ne motim...
Sestra ki je odločila da to ni nujni primer, in direktorica tega t.i. "Zdravstvenega doma" bi morale TAKOJ dobiti otkaz in prepoved nadaljnjega dela v zdravstvu! Samo na ta način bi se lahko normalizirala situacija v našem zdravstvenem sistemu. Ampak… ...prikaži več po pregovoru;"Vrana vrani ne bo oči izkopala" ostaja vse tako kot pač je. Sramota!
4-letnemu fantku v Zdravstvenem domu odrekli pomoč..............zaradi takšnih stvari se dogajajo umori in ljudje hodijo z orožjem okoli ! Tudi Šiškova varda je odziv na takšno stanje v družbi . Vlada se udinja EU in skrbi za vse razen svoje državljane !
Ne provociraj - tudi zaradi tega se dogajajo te stvari.
Koliko jih je že umrlo zaradi podobnih situacij. Zaradi buksljev, ki se uklanjajo takšnemu sistemu, delamo največ v Evropi in vsi samo serje.. po nas.
Najprej so prišli ... Ko so nacisti prišli po komuniste, sem ostal tiho; nisem bil komunist. Ko so zaprli socialne demokrate, sem ostal tiho; nisem bil socialni demokrat. Ko so prišli po sindikaliste, nisem spregovoril; nisem bil član sindikalistov. Ko… ...prikaži večo so prišli po jude, sem ostal tiho; nisem bil jud. Ko so prišli po mene, ni bilo nikogar več ki bi spregovoril. Martin Niemoeller 1976
Neumnost. Če bi spregovoril, bi najprej prišli po njega.
Če bi se mojemu otroku zaradi takega odnosa kaj zgodilo, bi že vedel, kaj mi je storiti.
Pa ti niso normalni, pik sršena v usta malega otroka, kar sem bral, pa to je zločin, da te ne takoj vzamejo naprej, pa čeprav kasneje "le ni umrl". Groza.
Samo pri nas to ni zločin. Zato ostaja veliko zdravnikov kar lepo doma in ne tvega lepih denarcev v tujini. Spomnite se tistega primera iz tujine, ko je slovenski zdravnik moral odgovarjati. Drakonska kazen ga je doletela, če se ne motim...
Zanimivo bi bilo izvedeti, koliko direktorica ZD prejema dodatka za pripravljenost in dezurstva na mesec?
Prekleti gnoj od dohtarja.... upam, da se mu ta nesramnost krepko maščuje.
V bolnicah se nekaterim doktorjem ne da dežurati na urgenci zato je pa to tako zdaj.
Direktorica je medicinska sestra
Sestra ki je odločila da to ni nujni primer, in direktorica tega t.i. "Zdravstvenega doma" bi morale TAKOJ dobiti otkaz in prepoved nadaljnjega dela v zdravstvu! Samo na ta način bi se lahko normalizirala situacija v našem zdravstvenem sistemu. Ampak… ...prikaži več po pregovoru;"Vrana vrani ne bo oči izkopala" ostaja vse tako kot pač je. Sramota!