Mene še to zanima zakaj pa bi admin ukrepal sej nič takega nisem napisal, napisal sem da poznam ukrep, nikoli pa nisem napisal da bi morali postrelit bančnike. Jaz osebno bi jih raje videl da bi zgnili v ječah ker… ...prikaži več hitra smrt za take lopove je predobra.
A sm te mogoče užaluAli pa da napišem da boš razumel: Sem te mogoče užalil. ker po tem da si mi napisal da sem trenirkar, sklepam da si za Ivana Hinavskega tako da si s tvojim komentarjem ne… ...prikaži več bom preveč belil glave.
Zanimivo da admin ne ukrepa in vsaj briše takšne če že ne ...Joj joj vsaj Slovensko se nauči trenerkar. (metak)
lih tako razumeš, ko ti govori gologlavc...
Bodo napda izvedli 31. marca ali 31. septembra. V članku sta namreč navedena dva datuma!
Ali s tabo (sm še pozabu dopisat).
Mene še to zanima zakaj pa bi admin ukrepal sej nič takega nisem napisal, napisal sem da poznam ukrep, nikoli pa nisem napisal da bi morali postrelit bančnike. Jaz osebno bi jih raje videl da bi zgnili v ječah ker… ...prikaži več hitra smrt za take lopove je predobra.
bojovi,nisi trenirkar,ampak si opankar,in pozabu si pripisatćććććććććććććććććć
bojovi...dej se malček skuliraj...preberi še enkrat in pol napiši...ah, čaki, da si lase popravim, si razumel?
A sm te mogoče užaluAli pa da napišem da boš razumel: Sem te mogoče užalil. ker po tem da si mi napisal da sem trenirkar, sklepam da si za Ivana Hinavskega tako da si s tvojim komentarjem ne… ...prikaži več bom preveč belil glave.
Jaz vem rešitev za te bančnike. Metak u čelo!