Avto
33152 ogledov

200 evrov kazni za vožnjo v zimski jakni

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • BenX 12:05 22.november 2024.

Se pravi, vsak, ki je debeli bi moral biti kaznovan? 30 kil špeha (ali več) je verjetno bolj motečih od jakne... 🤔

• rd2dmk2 09:59 22.november 2024.

matr, vsi vozniki ki dirkajo nosijo rokavice., pa čelado. samo noben pa ne pove kako je če voziš v natikačih ali pa visokih petkah,

Kimberley-Echo 12:10 22.november 2024.

Ja pa res. Jaz poleti v 90% vozim bos, mi je prav prijetno. Pri redni policijski kontroli so to videli, pa ni nobeden rekel, da se to ne sme. V natikačih ali coklah pa najbrž ni dovoljeno.

• Toma 18:00 22.november 2024.

Nemški uberales pizdeki so dobili konkurenco! Da mi je znat kako te lahko šal ovira? Kaj pa pulover, ima lahko ovratnik? Kaj pa kapuco? Lasulje so dovoljene? Pa umetne trepalnice? Kapa s ščitom ali kavbojski klebuk?! Mene ovira nov zamašek ...prikaži večk na pijači zato raje kresnem kratkega. Plehnati nimajo vezic ;-)

MK_NSFW 15:09 22.november 2024.

se strinjam. ne vem pa kdo ima zjutraj ogret avto? še tisti v garažah niso ogreti. še posebej pa ker ne smeš laufat avta na mestu, da se ogreje. no z majhnim otrokom je pa sploh zabavno

jate 20:00 22.november 2024.

bedaki..

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.