Tu pa nič komentarjev, ko pa je trba pljuvat po policiji, gasilcih, gorskih reševalcih ... tam pa ogromno. Kapo dol fantje, kot oče in kot Slovenec se vam zahvaljujem in sem ponosen, da ste z odliko in veliko odrekanja starsem… ...prikaži več ubogega fanta odvzeli z ramen velikansko breme in rešili ne le fanta ampak celotno deužino. S tem dokazujete, da ni vazen plačni razred ampak srce. Saj v nasprotnem veejetno ne bi niti dvignili telefona t
ako kot nekateri v JS
Vem Ovca, zato sem tako tudi napisal. Povedati sem hotel, da nekateri drugi v JS , s precej večjo plačo, ne dvignejo niti telefona med uradnimi urami, ko jih človek potrebuje, za razliko od ljudi, ki so izvedli akcijo.
Kakšnemu Bogu?? Hvala iskalcem in reševalcem! Jebemti Boga - če bi Bog bil bog, ne bi tega sploh dovolil. Eni ste res cvetke, bi vam bilo treba vzet zdravstveno zavarovanje, naj vas Bog pozdravi :)
Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. quality9.best
Tu pa nič komentarjev, ko pa je trba pljuvat po policiji, gasilcih, gorskih reševalcih ... tam pa ogromno. Kapo dol fantje, kot oče in kot Slovenec se vam zahvaljujem in sem ponosen, da ste z odliko in veliko odrekanja starsem… ...prikaži več ubogega fanta odvzeli z ramen velikansko breme in rešili ne le fanta ampak celotno deužino. S tem dokazujete, da ni vazen plačni razred ampak srce. Saj v nasprotnem veejetno ne bi niti dvignili telefona t ako kot nekateri v JS
Orto,vsi nasteti so v JS. Vcasih je bolje,da koncas stavek predcasno. Drugace pa, bravo fantje! Normalni vas vedno podpiramo!
Vem Ovca, zato sem tako tudi napisal. Povedati sem hotel, da nekateri drugi v JS , s precej večjo plačo, ne dvignejo niti telefona med uradnimi urami, ko jih človek potrebuje, za razliko od ljudi, ki so izvedli akcijo.
Hvala Bogu!!!
Kakšnemu Bogu?? Hvala iskalcem in reševalcem! Jebemti Boga - če bi Bog bil bog, ne bi tega sploh dovolil. Eni ste res cvetke, bi vam bilo treba vzet zdravstveno zavarovanje, naj vas Bog pozdravi :)
Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. quality9.best
Čudn,da so ga rešil,saj ni mel osebne izkaznice s seboj?