Maske delujejo, če jih VSI nosijo. Kaj njej pomaga maska, če pa je mnogi niso in so trosili virus v notranjih prostorih. Razen posebnih mask delujejo navadne maske na vzajemnem principu. Jaz ščitim tebe, ti mene. Ampak enim tako ali… ...prikaži več tako ne bo jasno nikoli.
najbolj bizarno je, da so prvi val zakrivili t.i. zdravniki (ić), enako sedaj drugi val. v času skypa videokonferenc, mailov, telefonov potovati na veselico v ČG, to ni prekršek, to je zločin prve kategorije, to ja za NPU, raziskati kako… ...prikaži več so se med seboj naknadno "pokrili" da je šel kao na nek simpozij v epicenter okužb in to v času, ko je celo predsednik države odpovedal srečanje predsednikov na brdu.
Ja pri delu je nosila masko..., pri delu so vsi nosili masko, drugače bi se sigurno tudi kak pacient okužil. Verjetno pa ne nosijo maske, ko ne delajo s pacienti, ko kofetkajo (no takrat je niti ne morejo), pa ko… ...prikaži več se fu....
Naj ona pove s kom od teh hekimov se je dala dol...
Tako bi jim morali nabiti kazni, namesto da bodo plačani zato da doma ležijo.
ovca, en + si ti dala sebi... .Ostanejo minusi od strokovne javnosti. Pa kaj se pizdiš,tako je in nič drugače. Komentiranje prepusti nam izurjenim, pametnim profesionalcem. Pelji Jajčka na sprehod,saj praviš,da imaš doma psa.
Jooooj,koliko mora to smrdeti v stanovanju,pa dlaka.... .
Maske delujejo, če jih VSI nosijo. Kaj njej pomaga maska, če pa je mnogi niso in so trosili virus v notranjih prostorih. Razen posebnih mask delujejo navadne maske na vzajemnem principu. Jaz ščitim tebe, ti mene. Ampak enim tako ali… ...prikaži več tako ne bo jasno nikoli.
najbolj bizarno je, da so prvi val zakrivili t.i. zdravniki (ić), enako sedaj drugi val. v času skypa videokonferenc, mailov, telefonov potovati na veselico v ČG, to ni prekršek, to je zločin prve kategorije, to ja za NPU, raziskati kako… ...prikaži več so se med seboj naknadno "pokrili" da je šel kao na nek simpozij v epicenter okužb in to v času, ko je celo predsednik države odpovedal srečanje predsednikov na brdu.
Ja pri delu je nosila masko..., pri delu so vsi nosili masko, drugače bi se sigurno tudi kak pacient okužil. Verjetno pa ne nosijo maske, ko ne delajo s pacienti, ko kofetkajo (no takrat je niti ne morejo), pa ko… ...prikaži več se fu.... Naj ona pove s kom od teh hekimov se je dala dol... Tako bi jim morali nabiti kazni, namesto da bodo plačani zato da doma ležijo.
Za vse dohtrčke šarlatane,ja ja,u iber šarlatane "BAJA MALI KNINDŽA - Arija nebeska".
Mph ce si pismen, maske NE scitijo. Prvo je potrebno znati prebrati,potem pa se Certifikate razumeti 🤑🤑🤑
ploskoglavka, edina nepismena zafrustrirana starungla si ti. mph je napisal korektno.
ovca, en + si ti dala sebi... .Ostanejo minusi od strokovne javnosti. Pa kaj se pizdiš,tako je in nič drugače. Komentiranje prepusti nam izurjenim, pametnim profesionalcem. Pelji Jajčka na sprehod,saj praviš,da imaš doma psa. Jooooj,koliko mora to smrdeti v stanovanju,pa dlaka.... .
Omas,vodenoglavec,pa ne,da ti je jajo dovolu mavl odpret?
@ovca,prst v rit pa globok dihat. Ti kar ostani komentirati na portalu,jaz grem danes zvečer ven,z mojimi cimri upokojenci.
Upam da se cim vec drzavljanov okuzi med poletjem, da bomo jeseni zaziveli zopet normalno!