E-Life
77 ogledov

Iz Huaweievih tovarn v kratkem prihaja kup novosti

Huawei
1/3
IDC v zadnjem poročilu ugotavlja, da Huawei v industriji nosljivih naprav na svetovnih trgih prevladuje kljub močni konkurenci. Z napovedanim septembrskim lansiranjem novih naprav pa se zdi, da je kitajska multinacionalka pripravljena tekmovati še na najvišji ravni.

Sodeč po podatkih v poročilu IDC je Huawei v prvi polovici leta 2024 dosegel 55,1 % medletno rast po številu dobavljenih nosljivih zapestnih naprav in je na prvem mestu na svetu. Podjetje je že dve zaporedni četrtletji na vrhu svetovnih dobav nosljivih naprav.

Huawei bo 19. septembra v Barceloni razkril serijo novih izdelkov, od nosljivih naprav do tablic.

Nova serija HUAWEI WATCH GT na obzorju

Eden izmed glavnih poudarkov dogodka v Barceloni bo gotovo nova serija Watch GT. Pričakuje se, da bodo novi modeli integrirali nedavno predstavljeni sistem TruSense, ki obljublja izboljšano spremljanje zdravja in telesne pripravljenosti z natančnejšimi in obsežnejšimi podatki. Huawei je sistem TruSense predstavil avgusta, prinaša pa vrsto funkcij, povezanih z zdravjem, kar je po oceni kitajske družbe prelomnica v tehnologiji nosljivih naprav.

podjetje Huawei | Avtor: Profimedia Profimedia

Naslednja poteza za WATCH Ultimate

Huawei napoveduje tudi novo različico ure Ultimate, s katero naj bi ciljali predvsem na igralce golfa. Število uporabnikov, ki v svojih urah iščejo dodatne funkcije glede na svoje hobije in športne dejavnosti, se povečuje, ugotavljajo v kitajski družbi.

Med avgustovsko predstavitvijo sistema TruSense so v multinacionalki namignili, da se bodo njihovi inženirji pri proizvodnji nekaterih novih izdelkov osredotočili tudi na razširjene funkcije spremljanja zdravja. Po neuradnih informacijah so v nekatere ure namestili sistem za ambulatorno spremljanje krvnega tlaka. Če to drži, bodo predstavili prvo pametno ura na svetu, ki bo podpirala dinamično spremljanje krvnega tlaka.

Pričakuje se, da bodo na predstavitvi novih izdelkov na prodajne police poslali tudi dve novi tablici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.