Magazin > VIP
18 ogledov

Lepotičke k frizerju tudi večkrat na teden

Manca se je kljub dejstvu, da svoje barve las še ne namerava spremeniti, saj se
1/11
Žurnal24 main
Nekatere zvezde slovenske estrade so se preizkusile v vlogi modela ob predstavitvi francoske lasne kozmetike.

Včeraj smo nekatere od naših medijsko najbolj izpostavljenih lepotic lahko opazovali v malce drugačni vlogi, kot smo jih vajeni običajno, in sicer pri frizerju. Ob predstavitvi francoske kozmetike za nego las in lasišča so se pevka Manca Špik, nekdanja mis Slovenije Iris Mulej in televizijska voditeljica ter pevka Sanja Grohar prelevile v modele, na katerih so preizkusili nekatere lasnonegovalne proizvode in preverili stanje njihovega lasišča.

Punce priznavajo, da se morajo že zaradi svoje medijske izpostavljenosti in dela, ki ga opravljajo, precej zanimati za vse lepotne novosti, obenem pa smo jih povprašali, kako pogosto zahajajo k frizerju. Manca Špik običajno obišče frizerja dvakrat ali večkrat na teden, saj najbolj zaupa rokam strokovnjakov. "Rada imam spremembe, a vendar sem prepričana, da se še dolgo ne bom prebarvala na drugo barvo, saj se kot blondinka počutim odlično," je povedala dolgonoga pevka. Tudi Sanja Grohar redno zahaja k frizerju, kjer jo nadvse razvajajo, kar ji seveda prija. Zanimivo pa manekenka Iris Mulej frizerski salon obišče zgolj dvakrat na leto, saj za svoje lepe dolge lase poskrbi kar sama doma. Glede na to, da temnolaso lepotičko – mimogrede, uporablja preliv, ki poživi lase – vselej vidimo z urejeno pričesko, lahko sklepamo, da tudi naše medijske zvezde lahko poskrbijo same zase.

Sicer pa so se dogodka udeležili tudi nekateri drugi naši estradniki, komedijant Matjaž Javšnik s svojim zabavljaškim prijateljem Vitom, pevec in maneken Erik Ferfolja in urednica DC Magazin Hermina Kovačič.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.