Šport > Nogomet
20 ogledov

Gascoign zaradi noža v bolnišnico

Nogomet in rekreacija Gascoignu nista več na prvem mestu. Žurnal24 main
Paul Gascoigne je povzročil nov incident. V restavraciji je zahteval zgolj nož. Osebje se je zbalo, da si bo prerezal žile, in zato poklicalo policijo, ki ga je odpeljala v psihiatrično bolnišnico.

Saga o incidentih nekdaj zelo priljubljenega angleškega nogometaša Paula Gascoigna se nadaljuje. Nekdanji reprezentant je razgrajal v enem izmed londonskih hotelov (najem sobe za eno noč ga je stal 295 evrov), od koder so morali poklicati policiste. Gascoigne, po novem povsem obrit po glavi, je sprva naročil kosilo, nato pa zahteval, naj mu prinesejo zgolj nož. Ker so se natakarji ustrašili, da si bo prerezal žile, mu noža niso prinesli in raje poklicali policijo. Priče so povedale, da je bil pošteno pijan, zelo glasen, njegove besede pa so bile popolnoma brez smisla. Dan prej je v nekem drugem hotelu zahteval, naj mu prinesejo kokain. Policisti (v hotel je ponj prišli prek deset mož v modrem) so ga po zaslišanju vnovič odpeljali v psihiatrično bolnišnico, kjer se je februarja 14 dni že zdravil. Kot so sporočili policisti, jim nekdanji nogometaš Newcastla Uniteda, Tottenhama, Lazia in škotskega moštva Glasgow Rangers ni povzročal težav, mirno je sprejel pot v bolnišnico, ker pa incident ni vseboval kriminalnih dejanj, ga ne bodo kazensko ovadili.

 

Preberite še ...

Gazza: Norec brez primere (Šale Paula Gascoigna)

Gascoigne, za reprezentanco Anglije je zbral 57 nastopov, v katerih je dosegel deset golov, je februarja nadlegoval goste in jim grozil v nekem hotelu v Newcastlu. Zaradi alkoholizma, depresije in agresivnosti si je prislužil dvotedensko zdravljenje, po njem pa ga je v oskrbo sprejel oče. A sinu je življenje na vasi v severovzhodnem delu države hitro postalo dolgočasno.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.