Avto
18 ogledov

Imamo še eno prosto mesto

V drugi sezoni smo v uredništvo prejeli več kot 40 tisoč prijav za tekmovanje. ( Žurnal24 main
Izžrebali smo štiri tekmovalce, ki bodo v soboto v Celju tekmovali, kdo ima najlažjo nogo. Petega tekmovalca bomo poiskali med prisotnimi na tekmovanju.

Žreb je med obilico prijav določil štiri voznike v tekmovanju Žurnal24 in Opel iščeta Varčnega voznika. To so:
  • Gregor Muc
  • Andrej Mele
  • Jernej Žunter
  • Marko Janežič
Petega voznika bomo poiskali med obiskovalci v soboto.
Žurnal24 in Opel Slovenija iščeta varčnega voznika, tretja tekma bo potekala v soboto od 9. ure dalje pred Mercator centrom v Celju poleg dvorane Zlatorog.

Jutranje nakupe lahko dobro unovčite, saj bomo izmed prisotnih na prizorišču izbrali petega voznika, ki bo, če bo zmagal, sodeloval v finalni junijski vožnji za glavno nagrado: opel astro ecoflex.

Da bo tekmovanje bolj zanimivo, se bodo vozniki pomerili z dvema znanima osebnostma. Kdo sta, bomo razkrili v naslednjih dneh. Ob robu glavne tekme bo potekal pester spremljevalni program: inštruktor varčne in varne vožnje Tilen Holynski iz Akademije dobre vožnje vam bo svetoval, kako lahko vozite ceneje in varneje, Javna agencija za varnost v prometu pa vam bo dala možnost, da se iz prve roke poučite o nevarnostih v prometu in kako se jim varno izogniti. Seveda pa boste lahko preizkusili tudi pestro paleto Oplovih vozil.

Cilj tekmovanja je prevoziti vnaprej določeno traso s kar najmanjšo porabo. Če imata dva ali več tekmovalcev na koncu isto porabo, o zmagovalcu odloča čas, ki ga je potreboval za traso.

ŽURNAL24 V SODELOVANJU Z OPLOM

logo_Opel_2011 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GENERALNI SPONZOR AKCIJE

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.