V isti vasi umrla dva otroka, oblasti so na nogah

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Umrla sta 7-letni deček in 11-letna deklica.
Oglej si celoten članek

Manjši kraj Maitenbeth, ki leži na Bavarskem, je ovit v črnino. Pred nekaj dnevi so se morali posloviti od 7-letnega dečka, ki je umrl za isto boleznijo, ki je leta 2019 vasici z dva tisoč prebivalci vzela že 11-letno deklico. 

Oblasti so na nogah, saj je bila zanjo usodna zelo redka bolezen. Še pred začetkom poletnih počitnic sta zato Bavarski državni urad za zdravje in Univerzitetna bolnišnica Regensburg sporočila, da bosta pod drobnogled vzeli Maitenbeth, in krajane pozvala, naj se udeležijo odvzema krvi in brisa iz nosu in žrela ter izpolnijo vprašalnik. 

Za katero bolezen gre in ali bi tudi nas moralo skrbeti, si lahko preberete TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 15:30 29. Avgust 2022.

    Ni šans...!!!

  • 20:18 26. Avgust 2022.

    Ja pa ja de ...

  • 18:32 26. Avgust 2022.

    Izkoriščate smrt otroka za klike, bravo žurnal, ne razočarate. :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.