Zveriženo pločevino ločili z žerjavom

Foto: Žurnal24 NESREČA, TOVORNJAK, AVTOBUS, ZDA Foto: Žurnal24 NESREČA, TOVORNJAK, AVTOBUS, ZDA Foto: Žurnal24 NESREČA, TOVORNJAK, AVTOBUS, ZDA Foto: Žurnal24 NESREČA, TOVORNJAK, AVTOBUS, ZDA Foto: Žurnal24 NESREČA, TOVORNJAK, AVTOBUS, ZDA Foto: Žurnal24 NESREČA, TOVORNJAK, AVTOBUS, ZDA
Po sinočnji hudi prometni nesreči v ZDA, v katero so bili udeleženi dva šolska avtobusa, tovornjak in poltovornjak, se 16-letnica še vedno bori za življenje. Ena deklica umrla, v bolnišnici 45 otrok.
Oglej si celoten članek

Nesreča, ki se je zgodila na avtocesti v Missouriju, je terjala življenje deklice in voznika tovornjaka, 45 otrok pa so prepeljali v bolnišnico. 16-letnica je v kritičnem stanju, ostali otroci pa niso v življenjski nevarosti, štiri so celo že zapustili bolnišnico, poroča CNN.

Nesreča se je sinoči zgodila v bližini St. Louisa v Missouriju. Zaradi del na cesti je voznik tovornjaka upočasnil vožnjo, vanj pa se je od zadaj zaletel poltovornjak, vanj pa nato še dva šolska avtobusa. Zveriženo pločevino so morali ločiti z žerjavom, saj so bili vsi ostali poskusi neuspešni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.