Tako je minister obračunal s strankarskimi kolegi

Foto: EPA
Foto: EPA
Po burni seji glavnega odbora stranke SDP, ki je potekala celo soboto v nadvse napetem ozračju, se je na Facebooku oglasil Ranko Ostojić, ki je bil do pred nekaj dnevi minister za notranje zadeve in tesni sodelavec Zorana Milanovića.
Oglej si celoten članek

"Edino silo, ki se lahko upre tem, ki v državo prinašajo temo ... SDP, razbijajo pudlji, ki se nikoli niso borili za socialno demokracijo, ampak samo za svojo rit. Nisem član glavnega odbora, ampak ne morem vas ne gledati ne poslušati. Ne razumete, da vam to, kar zdaj delate za kolaboracijsko vlado, ne bo koristilo," je zapisal. 

"Umaknil sem se, ker ne morem verjeti, da ste tako bedni ... Ne bom delal usluge mračnjakom, ampak resničnim socialdemokratom. Sram naj vas bo, niste niti salonski ... ampak navadni mrhovinarji ..." je še dodal. 

 
xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 05:25 25. Januar 2016.

    https://www.youtube.com/user/croatia

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.