Psihiatri: Breivik ni nor

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Norveški terorist Anders Behring Breivik ni nor, so v poročilu zapisali psihiatri. A današnje psihiatrično poročilo se zelo razlikuje od tistega prejšnji teden, ko so Breiviku postavili diagnozo paranoidna shizofrenija.
Oglej si celoten članek

Novi zaključki v psihiatričnem poročilu so se pojavili šest dni pred začetkom sojenja 33-letnemu  Norvežanu, poroča The Telegraph.

Tokratno mnenje pa je popolnoma nasprotno od tistega, ki so ga izdali prejšnji teden in v katerem so Breiviku postavili diagnozo paranoidna shizofrenija. Če bi bil spoznan za krivega, bi ga tako namesto v zapor poslali v psihiatrično ustanovo, čemur pa je Breivik nasprotoval.

Breivik je sicer priznal, da je 22. julija ubil 77 ljudi, in želi, da mu sodijo kot prisebnemu. Če bo današnje poročilo obveljalo, bo njegova želja izpolnjena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:12 16. April 2012.

    Ko vidiš ta pogled te zmrazi......

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.